Reis sen çok uzaktaymışsın be istanbulda oturuyorum ben. Ama istersen gene irtibata geçeyim kargo imkanın varsa. Gene bir şekilde halledersiniz aranızda. Sen bilirsin.
hocam adamın birisi sormuş evet demişler. alacağım yarın. size çok teşekkür ederim. iyi günler.
1695325035
hocam adamın birisi sormuş evet demişler. alacağım yarın. size çok teşekkür ederim. iyi günler.
ben mahalle bilgisayarcısına giderken elime böyle bir vaka gelmişti. bir tane notebook gelmişti. (g770 ti sanırım.) adam half life 2 de ve lolde sabit 60 fps nin üstüne çıkmıyormuş. bizim usta laptopu bana verdi "yazılımsal sorundur halledersin sen" dedi. geforce experience yazılımı kurcaladım...
Ben de öyle düşünüyorum. Klavye fare felan gönderir. Ben de çok merak ediyorum hediyeyi. Ama nedense şu ana kadar hediye gelmedi ve bana herhangi bir geri dönüş olmadı. Herhalde abdullah abi hediyeyi unutmuştur kendi işlerinden. Ama bir şey olmaz. İnsanlık halidir. Bu da ona hatırlatma mesajı...
Teşekkürler. Sizin sayenizde sorun çözüldü. Ama benim amacım pardusu kişisel olarak kullanmak değil. Teknofestin her sene düzenlediği pardus hata yakalama ve öneri yarışmasına katılacağım ve şimdiden çalışmalara başlamak istiyorum. İyi günler. :)
Merhabalar. İyi forumlar herkese. Bilgisayarıma, Windows'un yanına Pardus işletim sistemi kurmak istedim. Fakat PC'yi USB'den boot etmeye çalıştığım zaman resimdeki hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (not: gigabyte anakart kullanıyorum.)