jokeboxhero isimli üyenin son içerikleri

1. jokeboxhero

🔥İndirim Lego Ürünlerinde %40 İndirim🔥

Daha geçen hafta 250 tlydi indirimlerde. Neden her şey görmezden geliniyor bu ülkede anlam veremiyorum ya. Caydırıcı ceza vermek bu kadar mı zor? Sürekli indirim adı altında bindirim yapıyorlar.
  2. jokeboxhero

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Arkadaşlar fiyati düşen hangi kasayı almak mantıklı sizce ?
  3. jokeboxhero

❌İndirim Bitti! RX 9060xt 16gb 20.504,44 TL !!!!

Kesinlikle uzak durulması gereken bir yer maksimum bilgisayar.
  4. jokeboxhero

❌İndirim Bitti! Colorful B650m-Plus Anakart - 4799 TL

Bana mı çok ucuz geldi ya. Normalde am5 geçmeyi düşünmüyordum ama alıp bir köşeye atasım geldi
  5. jokeboxhero

❌İndirim Bitti! Xfx Mercury RX 9070 XT Beyaz 38.871₺

Güvenlik bandı mı kaldı hocam. Kaç yıllık kart termal macun yenileniyor illa ki. Hotspot oyunlara göre değişiklik gösteriyor. Genelde en çok zorlayan oyunda bile 85 i geçmiyor. Termal padleri de yenilediğim için çok iyi çalışıyor şu anda. Açıkçası fiyat hakkında bir şey diyemem. 2. Ele hakim...
  6. jokeboxhero

❌İndirim Bitti! Xfx Mercury RX 9070 XT Beyaz 38.871₺

Li k atsana kral sipariş geçeyim 1782420765 6800xt var hocam bende. Base model. Satın almak ister misin
  7. jokeboxhero

🔥İndirim Aerocool D501a ARGB 4 Fanlı Beyaz Atx Bilgisayar Kasası 2300 TL

valla akvaryum kasa almaya çok niyetliydim ama fiyatı cezbetti beni aldım gitti. umarım pişman olmam.
  8. jokeboxhero

zaten o yüzden kararsızım hocam. ne yapsam bilemedim.
  9. jokeboxhero

valla bu fiyata daha iyisini bulmak imkansız gibi sanki. aklımda lian li v100 (4,199 TL) lian li dynamic flow mini v2 (5,449 TL) ve aerocool p300c ( 2,726 TL ) vardı ama bunu alacağım gibi.
  10. jokeboxhero

Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
  11. jokeboxhero

5000 TL Civarı Kasa Önerisi

https://www.atombilisim.com.tr/dragos-ocean-curved-pro-siyah-7x-argb-fan-usb-30-psu-yok-atx-gaming-atx-bilgisayar-kasasi-siyah bu kasa hakkındaki düşünceleriniz nedir ?
Geri