hiç düşürdünüz mü hocam yüksekten. şimdi ben fabrika sahasında tozlu ortamlarda çalışıyorum yeri geldiğinden. korumasız kullanmaya korkuyorum açıkçası. telefonun beyaz rengi bile solar buralarda.
bu tarz telefonların da böyle sorunları oluyor işte. rahat rahat bir şeyler bulamıyoruz. bir iki satan var ama onlar da ne kadar kaliteli tartışılır. gönül ister kılıfsız korumasız kullanalım ama maalesef olmuyor.
az önce açtığınız konuya da yazdım. satın aldıktan sonra gelen linke tıkladığımda " müşteri rolünüz uygun olmadığı için işleminiz gerçekleştirilememektedir. Şubeniz ile iletişime geçebilirsiniz" diye bir uyarı çıkıyor. ne yapacağımı bilemedim.
valla kuveyt üzerinden yaptım işlemi ama kayıt işlemleri için gönderdikleri linke tıkladığımda " müşteri rolünüz uygun olmadığı için işleminiz gerçekleştirilememektedir. Şubeniz ile iletişime geçebilirsiniz" diye bir uyarı çıkıyor. ne yapacağımı bilemedim.
Poco şu anda mi store'da 23.499'a alınabiliyor. Diğer yandan Nothing 3A ise 5.000 tl kupon indirimi ile 19.999'a alınabilir durumda. İkisi arasında kalmış gibiyim şu anda.
Şu sıralar kullandığım telefon ise Samsung M52. M52'den bu telefonlara geçmek mantıklı mı ondan bile emin değilim. Çünkü...