jokeboxhero isimli üyenin son içerikleri

1. jokeboxhero

🔥İndirim Belkin ve Baseus Şarj Aletlerinde %20 İndirim

indirimi biz mi yapıyoruz ?
  2. jokeboxhero

🔥İndirim Nothing Phone 3a Hb 19999 ve Alışveriş Kredisine Faizsiz 9 Taksit.

trendyol ve n11 de hala eski fiyat. almak isteyenler varsa yükselmeden değerdirilebilir.
  3. jokeboxhero

Poco M8 Pro 5G mi Yoksa Nothıng 3a mı ?

hiç düşürdünüz mü hocam yüksekten. şimdi ben fabrika sahasında tozlu ortamlarda çalışıyorum yeri geldiğinden. korumasız kullanmaya korkuyorum açıkçası. telefonun beyaz rengi bile solar buralarda.
  4. jokeboxhero

bu tarz telefonların da böyle sorunları oluyor işte. rahat rahat bir şeyler bulamıyoruz. bir iki satan var ama onlar da ne kadar kaliteli tartışılır. gönül ister kılıfsız korumasız kullanalım ama maalesef olmuyor.
  5. jokeboxhero

Hocam güzel şeffaf bir de kılıf lazım. Var mı öneriniz ?
  6. jokeboxhero

kuveyt teklifi ile peşin fiyatına 9 taktistle alabildim. konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler.
  7. jokeboxhero

aynen hocam üye olmak gerekiyormuş. aldım bu sayede. teşekkürler çok makbule geçti peşin fiyatına 9 taksit.
  8. jokeboxhero

az önce açtığınız konuya da yazdım. satın aldıktan sonra gelen linke tıkladığımda " müşteri rolünüz uygun olmadığı için işleminiz gerçekleştirilememektedir. Şubeniz ile iletişime geçebilirsiniz" diye bir uyarı çıkıyor. ne yapacağımı bilemedim.
  9. jokeboxhero

valla kuveyt üzerinden yaptım işlemi ama kayıt işlemleri için gönderdikleri linke tıkladığımda " müşteri rolünüz uygun olmadığı için işleminiz gerçekleştirilememektedir. Şubeniz ile iletişime geçebilirsiniz" diye bir uyarı çıkıyor. ne yapacağımı bilemedim.
  10. jokeboxhero

hocam bu kuveyt türk peşin fiyatına 9 taksit olayı iyimiş. aldım gitti 9 taksitle. bir daha zor bulunur böylesi fırsat.
  11. jokeboxhero

ben kampanya sadece n11 de var zannediyordum. teşekkürler. en ucuz çıkan garanti oldu. o da 26.393,88'e geliyor 12 ay taksitle
  12. jokeboxhero

teşekkürler hocam yardımcı olduğun için. 12 taksitle nasıl alacağım n11 den alışveriş kredisi ile. işpay da 3 taksit görebildim en faszla.
  13. jokeboxhero

teşekkürler hocam güzel bilgiler için ? peki honor magic 8 lite hakkında düşünceniz var mı ? açıkçası poco konusuna çok sıcak değilim ben de.
  14. jokeboxhero

honor magic 8 lite hakkındaki bir bilginiz var mı hocam ?
  15. jokeboxhero

Poco şu anda mi store'da 23.499'a alınabiliyor. Diğer yandan Nothing 3A ise 5.000 tl kupon indirimi ile 19.999'a alınabilir durumda. İkisi arasında kalmış gibiyim şu anda. Şu sıralar kullandığım telefon ise Samsung M52. M52'den bu telefonlara geçmek mantıklı mı ondan bile emin değilim. Çünkü...
Geri