sağ üstte kılcal çizikler gördüm ya da ben çizdim farketmeden bilmiyorum o kadar özenerek silmiştim oysaki kendi beziyle. çok çabuk çiziliyor hissiyatı geldi soğudum bi tık. ayrıca ışık gelince siyahlar mora dönüyordu panel tipiyle alakalı bişey ama kötü görünüyor
Selamlar,
2 ay kadar Gigabyte MO27Q28G kullandım siyahlar net ve tatmin ediciydi fakat monitörde grey banding sorunu vardı aklıma takılmıştı. Sonra ROG PG27UCDM deneyinleme fırsatım oldu onda da siyahlar çok beklediğim gibi değildi. Gigabytedeki panel teknolojisini kullanan(ya da daha iyisini)...
Jelatinleri üzerinde geldi hatta kutuda Asus bandı vardı ama çalışma saati 26 saat görünüyordu. Ölü pixel göremedim. Firmware güncellemesi esnasında fail verip duruyordu hem windows hem flash bellek ile denedim ama olmadı. Daha sonra redditte gördüğüm bir yöntemle güncelleyebildim. Şuan yazılımı...
Maşallah deyim hocam bende de superonline fiber var routere daire kapısındaki ONT’den geliyor. Cs2 de 55-70 arası ping alıyorum konum Ankara. Bugün turknete başvurdum kurulum için randevu almadım henüz ama pek içine sinmedi ttnet fibere geçme tarafındayım pahalı olsa da tek sorunum ping şuan...