Uzun süredir ikisini de araştıran biri olarak rog ally daha güçlü ama onu da tam güçte kullandığınız zaman şarjı 1 saat anca dayanıyor. Bence aradaki fiyat farkına değmez steam deck 64 gb olan modeli ile arasında 2 kat fiyat farkı var. 64 gb olan model alınıp ssd yükseltmesi yapmak daha mantıklı...
Konuyu baştan beri takip ediyorum ve ben de kendi fikrimi söyleme gereği duydum. Kesinlikle Steam Deck almalısınız kolaylıkla emülatör kurarak switch oyunlarını oynayabilirsiniz. Steam oyunları dışında bir çok eski nesil konsolların oyunlarını da emülatör sayesinde oynayabilirsiniz. Switch...
Benim konu eksiğim olmadığı için Mert Hocanın efişinado testlerini çözdüm yapamadıklarıma baktım. Şuan 3D çözüyorum abartıldığı kadar zorlamadı beni ama her testteki sonlarda olan kırmızı sorularında düşündürücü güzel sorular var. İnşaallah bir an önce konu eksiklerini kapatıp 100+ lara çıkarsın.
Fizik için barış hocanın konu anlatımını izledim soru çözümü videolarında da hemen hemen youtubedeki çoğu hocanın videosunu izledim. Kimya için Görkem Şahin hoca ve soru çözümleri yeterli oldu. Biyoloji için Dr. Biyoloji izledim en son da TYT 120 soru full tekrar videosunu izledim. Beni fen için...
Aga sen ne yaptın ? Benim TYT konu olarak sosyal dışında bitti son girdiğim denemelerde 90 ve civarı gelmeye başladı ama AYT okul açılınca yani şimdi başlıyorum inşaallah yanlış bir şey yapmadım.
Evdeyken hiçbir şey yok. Ne zaman dışarı çıkacak olsam okula gidecek, toplu taşımaya binecek olsam karın ağrım başlıyor.(doktora gittim sağlıkla ilgili bir sıkıntım yok. Psikolojik olduğundan eminim) Kısacası kontrol benden çıktığı zaman otomatik karnım ağrıyor ve tuvalet ihtiyacım geliyor böyle...