Oyun sana “hikayeyi istediğin gibi şekillendirebileceğin bir oyun deneyimi sunuyorum” demiyor, belli bir hikaye var onu oynayıp tecrübe edeceksin diyor. Ha işine gelmedi mi, piyasa da bir sürü hikayeyi senin belirlediğin oyun var gidip onu oynarsın. O yüzden sana sormak zorunda değil
adam sana çoktan seçmeli bir zombi oyunu vaat etmiyor ki? benim zombi temalı bir hikayem var ister oyna ister oynama diyor
1743798244
Ha şunu da belirteyim eleştirecek olsam cinsel tercihlerden önce iki oyun arasındaki tutarsızlıkları eleştirirdim, zira iki oyunda da karakterlerin cinsel...
asıl sen ne anlatıyorsun, cinsel tercihin oyunun oynanışına ne gibi bir etkisi var? zombiler daha mı hızlı saldırıyor? loot yapmana mı engel oluyor? hikayenin gidişatına direkt mi etki ediyor? hani sjw içinmi yaptılar diye bakıyorum oyun 13 YIL önce çıkmış yani sjwlerin s harfi bile yokken. Her...
Siz nasıl internet kullanıyorsunuz ya GİT OKU İFADELERİ DELİLLERİ DOSYAYI İNCELE VAR MI YOK MU GÖR ELEŞTİRDİĞİMİZ ŞEY O ZATEN, İRONİ YAPTIĞIN ŞEYİ ADAMLAR GERÇEKTEN YAPTI
1742867611
Canım benim bizim taraf hiç kandırılmadı ne açılım sürecinde ne 15 temmuzda bizim tarafımız hep belliydi için...
Şuan usulsüzlük yok 20 yıl sonra birisini kafasına göre usulsüz çıkarır merak etme 😂 yolsuzluk yapıp yapmaman önemli değil 2-3 kişi senin hakkında “böyle yapmış öyle duydum” diye ifade verir içeri atarlar 😂
Olay sence İmamoğlu veya CHP mi? Göz göre hukuksuzluk yapılıyor. Önce diploma iptali sonra “öyle duydum” “şöyle duydum” gibi ifadelerle bir insanın içeri atılması. Şimdi ses çıkarmazsan yarın şeninde diplomanı iptal ederler, seni de haksız yere içeri atarlar
Başka ülkelerdeki olaylara ağıt yakıp kendi ülkesini umursamayan, kendi gencini kendi öğrencisini kendi ülkesini umursamayan ya arap sevicidir ya da vatan haini kansızın tekidir hadi istediğiniz kadar havlayabilirsiniz bundan sonra
Yav apoya kim selam çaktı bi söylesene hala lafı kıvırıyon burda
1742866086
aynen paşam her şeyin doğrusunu siz biliyorsunuz biz bilmiyoruz hadi yallah ya