Jolteon isimli üyenin son içerikleri

1. J

Öneri Sisteme uygun ekran kartı tavsiyesi

3060 ti
  2. J

25.000 TL civarı oyun laptopu önerisi

teşekkürler hocam bu uygun görünüyor baya evet
  3. J

25.000 TL civarı oyun laptopu önerisi

Başlıkta da belirtildiği gibi arkadaşlar, bir arkadaşım bu fiyat civarlarında bir oyun laptopu arıyor benden de yardım istedi. Laptop uzun zamandır araştırmadım almadım ilgilenmedim haliyle de pek bilgim yok. Forumun güzide insanlarının önerilerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler..
  4. J

Twitch Yayında Pikselleşme Sorunu ???

gelişmişi kullanma basit ayarlardan direk 6k bitrate yap videoyu 1080 yap bi de ön tanımlı ayarını en kalitelinin 1-2 aşşağısını yapsan iyi kalitede yayın verirsin. Sabit 6k bit verebildiğin durumda güzel bi yayın çıkması lazım. Tam ekran yaptıgında illaki pikselleşme yaşarsın. Yayın pcsi...
  5. J

Upload yüksek ama OBS kırmızı uyarı

Selamlar konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama bi konuda yardıma ihtiyacım var. 8 mb uploadım var hız testi yaptığımda 7.5 civarı gösteriyor. Obs üzerinden twitch yayını yapıyorum ve 1 hafta 10 gün öncesine kadar 6k bitrate ile gayet akıcı dropsuz yayın veriyordum. Şimdi aynı internet...
  6. J

Amd 6700 xt Ekran Kartını Değiştirmek İstiyorum

dostum istersen en kaliteliye ayarla ama nvida gibi veremezsin ben çok uğraştım 50 tane obs ayarı denemişimdir. 6k bitrate + 1080p 60 fps en iyi kalitedir twitchte verebileceğin. Ama ne akdar uğraşsan da amdnin yazılımı bi yere kadar veriyor kaliteyi..
  7. J

Amd 6700 xt Ekran Kartını Değiştirmek İstiyorum

1660 ile net daha iyi yayın verirsin aynı sorunu ben de yaşadım 1 ay önce tavsiye üzerine 6700 aldım ve yayın çöp oldug için satıp 2. el 3060ti aldım. Yayın yapanlar için nvidia şart. AMD ÇÖP.
  8. J

Yardım 6700XT VS 3060Tİ hangisi alınır

Oyun açıkken alttab sorunu. Alttaba döndüğümde pc normalde 60 fps ile çalışıyosa sanki 20 fpste kullanmaya başladım pcyi. Sadece oyun açıkken oldu bu durum ne yaptıysam çözemedim. 3060ti aldım taktım mis gibi ne bug var ne başka bir sorun. Lanet gelsin amdye. Herkese olacak diye bir durum yok...
  9. J

Yardım 6700XT VS 3060Tİ hangisi alınır

5 fazla olsun nvidia olsun kafan ağrımasın kartı taktığında sorun yaşayacak mısın yaşamayacak mısın diye düşünmene gerek yok. 10 gün önce amd 6700 aldım 6700 liraya yaşadığım sorunlardan dolayı 5500e geri satmak zorunda kaldım ve yerine 3060 ti aldım. NVIDIAdan şaşma derim.
  10. J

Uzaktaki 2. el ürünü nasıl alıyorsunuz?

Arkadaşlar selamlar bir süredir ekran kartı arıyorum uyguna buldum ama facebooktan buldum ve adam param güvende gibi şeyler kullanmıyor. Hiç tanıdık da yok adamın oldu şehirde. Bu gibi durumlarda nası çözeriz bu durumu yav? Eğer hıyar çıkmazsa çok uygun fiyata uygun ürün almış olacağım...
  11. J

amd ryzen 5 5600 sıcaklık düşürme

ben de ilk defa yaptım anakartım eski olmasına rağmen gıdı gıdına sığdı. Elimi biraz yara bere ettim ama sonuç güzeldi :) aldıktan sonra siteye ulaş direk mailine bi video atarlar ben şu an bulamadım gündüz detaylı bakabilirim.
  12. J

forumda 2 arkadaşa daha tavsiye etmiştim ben de bay araştırarak aldım çok memnunum yük testi yapmadım ama ben pc kullanırken en yüklü oldugu zaman warzone + yayın + chrtome sekmeleri + dc + ve max gördüğüm sıcaklık bugüne kadar 68 falan sanırım. Ama genelde 62-65 arası çalışıyor.. Ben 450ye...
  13. J

soğutucu neden istemiyorsun dostum bende de aynı işlemci var 500 tllik soğutucuyla bitirdim bu problemi
  14. J

2.el ekran kartı furmark testleri

hocam düşünürsen 6700 var. Vatandan yeni alındı 3 günlük. Yayın kalitesini beğenmediğim için satıyorum geri. 23 ay 27 gün garantisi devam ediyor yani kutu fatura vs hepsi mağazadan alındığı gibi.
  15. J

RX6700 aldım ama sorun yaşıyorum yardım

özellikle yayın kalitesi bu kadar düşmemesi lazım bir çok insan görüyorum amd ile yayın yapan anlamış değilim umarım bugün format ile çözülür.
Geri