JolyRav isimli üyenin son içerikleri

1. J

Yardım Monitör ile Kasa Sekronize Değil

Tamamdır teşekkür ederim 1783434623 Akım korumalı priz kullanıyorum zaten sadece telefon vs şarj ettiğim için kapatmıyordum kullanmadığımda kapatırım artık teşekkğr ederim
  2. J

Fişini çekmem yeterli mi
  3. J

Merhaba evet sürekli takılır kullanmadığım sürede çıkarmalı mıyım ? Birde dediğiniz ayarın ismi ne olabilir
  4. J

Kasayı açınca otomatik monitör açılmıyor kapatınca otomatik kapanmıyor bunu nasıl çözebilirim . Monitör asus
  5. J

Öneri OLED Monitörlere Ups

ayda 3 -4 gidiyordur
  6. J

Öneri OLED Monitörlere Ups

Pahalı Bilgisayarlara güvenlik için gerekiyor biliyorum ama OLED monitörse kesin al vs gibi bir durum var mı ? Satış görevlisi hassas cihazlar elektrik kesintilerinde yanabilir ve bunu garanti kapsamıyor dedi .
  7. J

Öneri 5-10k Bütçeye Klavye Önerisi

daha çok pubg ve cs için diyeyim valo oynamıyorum
  8. J

Öneri 5-10k Bütçeye Klavye Önerisi

Beyaz fps oyunları için 5-10 k bandında klavye önerir misiniz ?
  9. J

Cooler Master Elite 600 Kullanan Var mı ?

Çekip çıkartıyorsun köşeden kendine ve dışarı doğru ama bende çıkmadı bir türlü çok fazla güç uygulamam gerekti bir yeri yapıştı gibi bir şey oldu galiba
  10. J

Cooler Master Elite 600 Kullanan Var mı ?

Bende kullanıyorum hocamda ben camın takıp çıkarmayı ve kablolamasını beğenmedim kasanın
  11. J

5070ti 2k 240hz veya 360hz OLED Monitör Tavsiyesi

[H3 id='ASUS+ROG+SWIFT+PG27UCDM+nerir+misiniz+hocam']ASUS ROG SWIFT PG27UCDM Önerir misiniz hocam [/H3]
  12. J

4k 240hz OLED Monitör Tavsiyesi

Cs vs oynarken 4 k oynamam diye tahmin ediyorum o yüzden Hz önemli bence . Çok fark yoksa bende vermek istemem fazladan 20 k . Ne gibi farkları var
  13. J

4k 240hz OLED Monitör Tavsiyesi

https://amzn.eu/d/0eyETsy5 Hocam bunuda çok tavsiye ediyorlar. Bende aynı senin gibi 240 Hz oled almak istiyorum . Bunu alacağım galiba
  14. J

Öneri Hangi OLED Alınmalı ?

[H3 id='Asus+Rog+PG27UCDM+Vs+XG27UCDMG+hangisi+mantkl+bir+karar+']Asus Rog PG27UCDM Vs XG27UCDMG hangisi mantıklı bir karar ?[/H3]
  15. J

2k OLED mi 4 K OLED mi Tercih Etmeliyim

Teşekkür ederim bakacağım
Geri