joneltm isimli üyenin son içerikleri

1. J

Yardım Windows kurmak için Adata Legend 750 vs. Kioxia Exceria

Bilgisayarımda Adata Legend 750 500GB ve Kioxia Exceria 1TB SSD, 2 adet M.2 SSD var. Bunlardan hangisine Windows'u kurmam daha sağlıklı olur? Sanırım Adata'da DRAM yokmuş o yüzden Kioxia kurmam daha mı performanslı olur? Kioxia'nında okuma yazma değeri adataya göre düşük. Siz ne yapmamı...
  2. J

Yardım 1TB M2 SSD Önerisi 1000-2000₺

Tamamdır teşekkürler bilgiler için Bütçemi çok aşıyor o benim amacım zaten oyun herhangi bir dosya aktırımı yapmayacağım için uzun ömürlü ve hızlı olsun yeter.
  3. J

İki sorum var bu attığınız xpg mi daha iyi olur yoksa kc3000 mü? Bir de eğer bütçeyi o kadar yükseltemezsem ucuzluk açısından KIOXIA EXCERIA 1TB SSD PCIe M2G2 almaya değer iyi bir ürün müdür?
  4. J

Bu KC3000 hariç diğer ikisinde dram var mı hocam?
  5. J

MSI B550-A PRO anakartım var 4.0 SSD şart mıdır? Yoksa KIOXIA EXCERIA 1TB da performanslı ve uzun ömürlü olur mu? Bütçe en fazla 2000TL önerilerinizi bekliyorum.
  6. J

Parça Yükseltme Hakkında Soru

Hocam aklımı çok karıştırdığı için bir de şunu sorayım epey de bu ssd'leri karşılaştırdığım zaman adata nvme 1.3 msi 1.4 olarak gözüküyor önemli bir ayrıntı mıdır bu?
  7. J

Anladım o zaman sadece anakartı yükselteyim bir de bu anakart için ayrıca bir 1tb m2 önerebilir misiniz?
  8. J

Hocam anakartı yükseltmeye sıcak bakıyorum ama 400tl aynı GB olan SSD değer mi sizce? Yani tam olarak fark ney aralarındaki.
  9. J

Bu sistemi alacağım fakat bir forumda arkadaş anakartı MSI B550-A PRO yapmamı ssd olarak MSI SPATIUM M390 yükseltmemi söyledi. Buna gerek var mı aralarındaki fark tam olarak ney? bütçeyi boş yere yükseltmek istemiyorum. Bu iki üründen sadece anakartı yükseltsem yeterli olur mu yoksa ssd de...
Geri