JonnyLesh isimli üyenin son içerikleri

1. J

Ryzen 9700x ısı değerleri

Yok hocam öncesinde zaten 10700k işlemcim ile kullanıyordum soğutucuyu yeni değil yani. 1776083363 macunu iki defa denedim aslında sorun olduğunu sanmıyorum. bloğuda iki defa söktüm taktım kontrol ettim. Kasa td500, ön fanlar içeriye üflüyor, soğutucu üstte dışarıya üflüyor. sizde de mi...
  2. J

Ryzen 9700x ısı değerleri

Herkese merhabalar arkadaşlar. 9700x işlemciyi 3 gün önce satın aldım. B850 Tomahawk anakart ve 9070xt kombinasyonu ile kullanıyorum. Soğutucum Cooler Master Masterliquid Core II 360 mm 9000 serisi çok daha serin gibi yorumlar var. 105 watt modu aktifken; -curve optimizer -25 ve -30 -ppt...
  3. J

27" 1440p Monitör Hakkında Tavsiye

Xiaomi mini led yenisi gelecek satışa çıktı avrupa pazarına ama onunda fiyatı 25k bandında olur sanırsam :(
  4. J

2K Monitör Tavsiyesi - max 10k

Bende bir başlık açtım biraz daha kapsamlı orayı da takip edebilirsin dostum istersen. benimde arasında kaldığım modeller var 1 aydır araştırıyorum. Dell Alienware AW2725DM, AOC Q27G4ZR ve Gigabyte M27Q2 QD bu 3 model gayet iyi duruyor. Sende araştır istersen.
  5. J

27" 1440p Monitör Hakkında Tavsiye

Arkadaşlar merhaba. Forumda çok fazla başlık var aslında farkındayım ama spesifik olarak birkaç monitör arasında kaldığımdan ve aklımda olan bazı monitörler ile ilgili çok fazla bilgi olmadığından başlık açmak istedim. Genel anlamda Oyun (Her türlü oyun oynuyorum ama profesyonel oyuncu...
Geri