Joorre isimli üyenin son içerikleri

1. Joorre

Rtx 3060 3200 tl dediler ama

Kim demiş onu baya komik adammış
  2. Joorre

Bir sistem toplamaya çalıştım yardımcı olurmusunuz fiyatını fazla yükseltemem

1650s ve 550w 80plus bir psu ile fiyatı biraz daha aşağıya çekip ssd alabilirsiniz. 1650s 5500xt' den daha güçlü.
  3. Joorre

Gamenote ms1001 vs Rampage SMX-R9 vs Rampage SMX-R85 Gentle

Konu çok açık. Hangi fare daha iyidir?
  4. Joorre

İnceleme TRONSMART SONO İNCELEME

yararlı olmuş.
  5. Joorre

Covid hakkında

Manyamış bunlar.
  6. Joorre

Yardım Xiaomi Mijia Smart Home 360 için tavsiyenize ihtiyacım var. ACİL

20.000MaH lık bir powerbank yetebilir.
  7. Joorre

AFT Ağız İçi Beyaz Yaralar

Kanka geçmiş olsun demeye geldim :)
  8. Joorre

Kararsız kaldım. Nerden almalıyım?

İtopya saçma stokları ve tutarsız fiyatlarıyla eskisi gibi değil bence artık. Teknobiyotik ve Gamegaraj şuan çok başarılı. Özellikle Teknobiyotik çok uygun fiyata satıyor parçaları. Ayrıca incehesap gaming gecelerinden bir şeyler kapabilirsiniz güzel indirimler oluyor.
  9. Joorre

Yardım Sokakta VDSL altyapı var eve nasıl çektirebilirim?

Kanka hiçbir fikrim yok ama yarın sabah saat 2 gibi veya akşam 6 gibi aç konuyu illaki bilen birileri yardım eder bende böyle yardımcı olmuş olayım :D
  10. Joorre

Oyun bilgisayarı iyi mi

Pahalı. Harddisk kapasitesini falan fazla önemsemeden söylüyorum. Bu fiyata daha güçlü ekran kartına sahip bir bilgisayar toplanabilir sıfır şekilde.
  11. Joorre

XBOX ONE S Alınır mı?

Hocam ne kadara bırakırsınız en aşağı? Bizim bu civarda 1600TL ye bırakan var ama tam güvenemiyorum. 1604278749 Hocam hayat kurtardınız çok teşekkür ediyorum. Xbox one s alacağım. Yardımlarınız için çok çok teşekkürler :) 1604278787 B Bu arada en iyi cevap olarak işaretleme nasıl yapılıyor?
  12. Joorre

XBOX ONE S Alınır mı?

Evet alınır bence ama yine de bi sorayım dedim. PS4' e özel oyunlar nelerdir veya Xbox' un hiç büyük handikabı var mıdır? Gördüğüm kadarıyla yok özellikle GamePass inanılmaz bir nimet. Ama belki kaçırdığım noktalar vardır. Konsollar hakkında pek bir bilgim yok. Ayrıca Elder Scrolls 6...
  13. Joorre

Çekinmeye Devam Edersek Her Şey Daha Kötü Olacak

Konuştukları konu farklı.
  14. Joorre

Gartic io zaten bu cihazda oynuyorsunuz hatası

bendede aynısı var çözdün mü
  15. Joorre

Orkun Işıtmak Görme Videosu İfşa

Evet arkadaşlar videodaki adam ve kadın çok zekice algı oyunu yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar. İnsan beynini iyi çözmüşler ve gerçekten güzel algı oluşturuyorlar. Sorusu olan varsa sorsun her soruya mantıklı cevabım var aklınızda soru kalmasın istedim. Ama şöyle bir özet geçeyim örneğin adam...
Geri