İtopya saçma stokları ve tutarsız fiyatlarıyla eskisi gibi değil bence artık. Teknobiyotik ve Gamegaraj şuan çok başarılı. Özellikle Teknobiyotik çok uygun fiyata satıyor parçaları. Ayrıca incehesap gaming gecelerinden bir şeyler kapabilirsiniz güzel indirimler oluyor.
Hocam ne kadara bırakırsınız en aşağı? Bizim bu civarda 1600TL ye bırakan var ama tam güvenemiyorum.
1604278749
Hocam hayat kurtardınız çok teşekkür ediyorum. Xbox one s alacağım. Yardımlarınız için çok çok teşekkürler :)
1604278787
B
Bu arada en iyi cevap olarak işaretleme nasıl yapılıyor?
Evet alınır bence ama yine de bi sorayım dedim. PS4' e özel oyunlar nelerdir veya Xbox' un hiç büyük handikabı var mıdır? Gördüğüm kadarıyla yok özellikle GamePass inanılmaz bir nimet. Ama belki kaçırdığım noktalar vardır. Konsollar hakkında pek bir bilgim yok.
Ayrıca Elder Scrolls 6...
Evet arkadaşlar videodaki adam ve kadın çok zekice algı oyunu yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar. İnsan beynini iyi çözmüşler ve gerçekten güzel algı oluşturuyorlar. Sorusu olan varsa sorsun her soruya mantıklı cevabım var aklınızda soru kalmasın istedim. Ama şöyle bir özet geçeyim örneğin adam...