joqhiem34 isimli üyenin son içerikleri

1. joqhiem34

Yardım 30-40 k arası gaming laptop

Arkadaşlar merhaba, 30-40k arası gaming laptop arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar İncelediğim laptoplar; https://www.gaming.gen.tr/urun/515644/lenovo-loq-15arp9-83jc00crtr-amd-ryzen-7-7435hs-12gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4050-6gb-15-6-inc-144hz-full-hd-freedos-gaming-laptop/?ref=akakceakakce...
  2. joqhiem34

Yurtdışı evliliği hakkında

Arkadaşlar merhaba, Sevgilim Fransa'da yaşıyor hem Türk hem fransada vatandaşlığı var Türkiye'de nikah kıymak istiyoruz her hangi bir belge gerekiyormu bunun için bilgisi olan varmı ve evlilik sonrası konsolosluktan nasıl randevu alabilirim telefonlara bakmıyorlar
  3. joqhiem34

Öneri 750₺ Gamepad önerisi

Arkadaşlar selam, Logitech F710 almayı planlıyorum almadan önce size bi danışayım dedim. Önerilerinizi bekliyorum...
  4. joqhiem34

Yardım İşlemci değişim sonrası pc tepki vermemesi

Merhaba, AMD ryzen5 2600x işlemci den ryzen5 5600 e geçiş yaptım. Yeni işlemciyi düzgünce taktım pcyi açınca kasadaki her şey tepki veriyor fakat monitör, klavye, mouse tepki vermiyor ışık, rgb vs. formda konu açtım Bios güncel olmadığı kanaatine vardık anakartı söktüm işlemciyle beraber...
  5. joqhiem34

Yardım İşlemci değişimi sonrası ekran mouse klavye tepki vermemesi

Anakartım gigabyte b450m s2h
  6. joqhiem34

Teşekkürler hocam fakat eski işlemcimi dün sattım farklı çözüm yolları varmıdır
  7. joqhiem34

Monitöre görüntü gelmiyor ekran kartı var hocam
  8. joqhiem34

İşlemci değişimi sonrası görüntü gelmiyor

Bende çare arıyorum
  9. joqhiem34

Nasıl yapabilirim bu işlemi
  10. joqhiem34

İşlemci değişimi sonrası görüntü gelmiyor

Bendede aynısı oldu dün eski fanı sökerken işlemciyle beraber geldi şimdi yeni işlemciyi takıyorum kasa çalışıyor fakat ekran mouse klavye hiç bir tepki yok
  11. joqhiem34

Arkadaşlar merhaba ryzen5 2600x işlemcimi satıp ryzen5 5600 aldım ve düzgünce montaj işlemi yaptım. Kasayı çalıştırdığımda sadece kasa işlem görüyor ekran, mouse, klavye her hangi ışık, rgb tepkime yok ne yapmam gerek
  12. joqhiem34

Çözüldü✓ Ryzen5 5600 / 5600x aralarında çok fark varmı help me

Normal oynarken problem yok fakat oyun+obs üzerinden kayıt yaptığım da pc pert oluyor
  13. joqhiem34

Zotac 1660 süper twin fan 6gb
  14. joqhiem34

Teşekkür ederim desteğiniz için
  15. joqhiem34

Hali hazırda 2600x işlemci kullanmaktayım. Oyunlarda cpu %99 hatası aldığım için yeni işlemci almak istiyorum. 5600,5600x sizce hangisini almalıyım. <3
Geri