jordanmsd isimli üyenin son içerikleri

1. jordanmsd

5-5600 4060 2 k monitör kaldırırmı

pek onermem.
  2. jordanmsd

Windows 10 Bilgisayarin Sifresi Nasil Kirilir

hic bilgim yok o konularda yanlis yapip bilgisayari brick yapmak istemiyorum 1768519457 baska ne yolu vardir acaba yakin zamanda format attigimda microsoft hesabini eklememis olabilirim
  3. jordanmsd

anasayfada ya da debugda herhangi bir secenek yok oyle
  4. jordanmsd

bilgisayarimi aylarca calistirmadigim icin sifresini hatirlamiyorum internetten izledigim videolar ile cmdye girmeye calisiyorum sifre istiyorum siremi unuttum diyorum ana sayfaya atiyor nasil kiracagim ben bu sifreyi elimde herhangi bir usb flash yok
  5. jordanmsd

Ucu Yanık Laptop Sarjı Kullanılır Mı?

arkadaslar sifremi kiramiyorum debug yerinde cmd acmaya calisiyorum sifre istiyor sifremi unuttum dedigimde ana menuye atiyor elimde herhangi bir usb yok (windows 10) 1768516830 uzun vadeli kullanma amacim yok
  6. jordanmsd

hayir fakat boyle ara sira bilgisayardan viyuv falan diye ses cikiyor bide sifreyi de unutmusum kiricaz bi sekilde 😀
  7. jordanmsd

acildi arkadaslar rahatsiz ettim gece gece kusuruma bakmayin
  8. jordanmsd

az once calistim yine ses cikardi 1768515550 takmayi basardim bilgisayara baglamayi deneyecegim
  9. jordanmsd

herhangi bir koku yoktu olayin oldugu sirada 1768515457 takmaya calistigimda ses cikariyor surekli evi yakmak istemiyorum
  10. jordanmsd

1768515273 Normalde yeni bir bilgisayar yazin basinda alacaktim fakat su an muzik ile ugrasiyorum telefon yetmediginden bilgisayarda yapmak istiyordum 1768515376 Babam pek izin vermez cunku sene sonu sinavim var bilgisayarla ugrasmami pek istemiyor
  11. jordanmsd

Cihazim sadece kabloya taktigimda calisiyordu zaten cikardigimda kapaniyordu
  12. jordanmsd

Prize takmayi denesem sorun cikar mi
  13. jordanmsd

Merhabalar. Sanirim bilgisayarimi kullanmayali birkac ay oldu. Suan bilgisayarim bana lazim. Yaklasik3-4 ay oncesinde prizten cit diye ses gelmesiyle bilgisayar kapandi ve kaldirdik. Ucunda siyah noktalar var. Chatgptye sordugumda bunun buyuk sorunlar yaratabilecegini soyledi. Laptopuma uygun...
  14. jordanmsd

Instagram Durduk yere Instagram Hesabım Kapandı

Merhabalar. Yıllardır kullandığım instagram hesabım 4 gün önce kapandı. Açtığım yeni hesaplar da kapanıyor. Ana hesabımın kapanma nedenini çocuk istismarı olarak gösteriyor. Halbuki ben de çocuğum ve birini istismar edecek bir şey yapmadım. Instagramın hesabı kurtarmak için gönderdiği linke...
  15. jordanmsd

HANGİ HAZIR SİSTEM ALINMALI

arc b580li bir sistem almaniz daha mantikli olacaktir.
Geri