hic bilgim yok o konularda yanlis yapip bilgisayari brick yapmak istemiyorum
1768519457
baska ne yolu vardir acaba yakin zamanda format attigimda microsoft hesabini eklememis olabilirim
bilgisayarimi aylarca calistirmadigim icin sifresini hatirlamiyorum internetten izledigim videolar ile cmdye girmeye calisiyorum sifre istiyorum siremi unuttum diyorum ana sayfaya atiyor nasil kiracagim ben bu sifreyi elimde herhangi bir usb flash yok
arkadaslar sifremi kiramiyorum debug yerinde cmd acmaya calisiyorum sifre istiyor sifremi unuttum dedigimde ana menuye atiyor elimde herhangi bir usb yok (windows 10)
1768516830
uzun vadeli kullanma amacim yok
1768515273
Normalde yeni bir bilgisayar yazin basinda alacaktim fakat su an muzik ile ugrasiyorum telefon yetmediginden bilgisayarda yapmak istiyordum
1768515376
Babam pek izin vermez cunku sene sonu sinavim var bilgisayarla ugrasmami pek istemiyor
Merhabalar. Sanirim bilgisayarimi kullanmayali birkac ay oldu. Suan bilgisayarim bana lazim. Yaklasik3-4 ay oncesinde prizten cit diye ses gelmesiyle bilgisayar kapandi ve kaldirdik. Ucunda siyah noktalar var. Chatgptye sordugumda bunun buyuk sorunlar yaratabilecegini soyledi. Laptopuma uygun...
Merhabalar. Yıllardır kullandığım instagram hesabım 4 gün önce kapandı. Açtığım yeni hesaplar da kapanıyor. Ana hesabımın kapanma nedenini çocuk istismarı olarak gösteriyor. Halbuki ben de çocuğum ve birini istismar edecek bir şey yapmadım. Instagramın hesabı kurtarmak için gönderdiği linke...