Merhabalar, benim Reels’lerimde sadece futbol takip ettiğim için futbolla ilgili şeyler çıkardı. Ancak 2-3 gündür benimle alakası olmayan, saçma sapan videolar çıkmaya başladı. Hepsine “İlgilenmiyorum” seçeneğini basıyorum, futbolla ilgili olanlara ise “İlgileniyorum” diyorum ama değişmiyor...
Yaklasık 1 Yıl once arctıs 7+ almıstım ara sıra baglantısı kopuyordu cok sıkıntı etmıyordum ama suanda 60 sn sonra kulaklıgın baglantısı kesılıyor hatta pcde ses aygıtı olarak gorulmuyor bıle suanda kablosuz dongle ı cıkardım kablolu kullanıyorum bır sıkıntı yok kablosuza gecınce 60 sn...
hocam oyle secenek cıkmadı 3 kere sılıp yukledım ea ın uygulamadan ındırırken soruyor turkce secıyorum ama dıyorkı steamden ındırmen lazım steamden ındırdım 3 kere turkce gelmıyor dıger dıller var turkce yok hocam
BEYLER BENIM BU KULAKLIK ( ARCTIS 7 PLUS ) OYUN ESNASINDA KENDI KENDINE SESI KESIYOR KULAKLIK ACIK AMA BUTUN SESLER KAPANIYOR BU SORUN DEVAM EDIYOR 1 AY SONRA 2 AY OLMUYOR BIR ANDA TEKRAR OLMAYA BASLIYOR ANLAMADIM GITTI TAM FIGHTIN ORTASINDAYIM SES GIDIO NAPICAMI BILMIYORUM
Beyler gecenlerde konu acmıstım monıtor ıle ılgılı monıtoru aldım ama hdmı ve dp portlarında sıkıntı cıktı o yuzden ıade edıyorum modelı aoc 24g4x di suanda maksımum 6500 tl ye monıtor arıyorum yardımcı olabılcek varmı
EVET BEYLER 4060 Tİ AMD RYZEN 5 7600 32 GB RAM VAR BU GORUNTUNUN NEDENI NEDIR SIZCE NE YAPSAM DUZELTEMEDIM UGRASIYORUM SABAHTAN BERI LUTFEN YARDIM EDIN ( not olarak bu oyunda nasıl gelısıoz ** ne zaman gırsem gelısemıom yanımda adam kale dıkmıs benım ev kucucuk )