Joseph0 isimli üyenin son içerikleri

1. Joseph0

Yardım Dönüştürücü Nasıl almam Gerekiyor Yardım

hocam ben zaten kulaklığı kablo ile bağlayabiliyorum benim istediğim kablosuz olarak bağlamak type c girişi lightninge çeviren dönüştürücü lazım ama sesi aktarır mı diyorum özlelikli bir dönüştürücü mü almam lazım
  2. Joseph0

yardımcı olabilecek misin
  3. Joseph0

kulaklıkta bluetooth yok Asus rog 2.4 kulaklığım telefona kablosuz olarak bağlayabilmem için type c girişi lazım
  4. Joseph0

Wireless kulaklığım var type c girişli adaptörü onu telefonuma takıcam fakat telefon girişi lightning nasıl bir dönüştürücü almam lazım herhangi bir tame alsam ses aktarır mı yoksa özel mi almam lazım sabahtan beri internete bakıyorum ne alabilirim bulamadım öneri olarak link atarsanız onu...
  5. Joseph0

Yardım FİFA 23 PRO CLUBS VEYA OYNANAN SEZON MODLARINA GİREMİYORUM

XBOX konsolda fifa 23 oynamak için girdiğimde Hesabın bu özelliğe erişmek için gerekli izne sahip değil diyor ecet ve hayır seçeneği veriyor evete basıncada game pass alma seçenekleri çıkıyor game passim yok ama oyunu satın aldım. yardımcı olur musunuz
  6. Joseph0

FİFA 23 PRO CLUBS VEYA OYNANAN SEZON MODLARINA GİREMİYORUM

xbox series s im var fifa 23 satın aldım ama oyuna girince online maçlara girmeye çalışırken game pass almamı istiyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  7. Joseph0

İphoneu kurmak için home tuşunu basmam lazım ama basamıyorum ne yapabilirim

İphone 6 telefonumu sıfırldım home tuşu çalışmıyo ama telefonu kurmak için basmam gerikiyo nasıl yapabilirim
  8. Joseph0

Ryzen 5 5600x RTX 3080 de darboğaz yaşar mı?

Ryzen 5 5600x işlemcim var ekran kartını yükseltmek istiyorum. oyunları 2k da oynuyorum sizce darboğaz yaşar mıyım 3080 de
  9. Joseph0

Ram Arttırsam Nasıl Fayda Alırım

teşekkürler.
  10. Joseph0

Ram Arttırsam Nasıl Fayda Alırım

şuan 2 adet 8 gb ram kullanıyorum 2 tane daha satın alıp 32 gb rame yükseltsem ne gibi bir fayda alırım anakartta slot var
  11. Joseph0

Bilgisayarımı kaç TL'ye satabilirim

şuanda kullandığım bilgisayarı satmak istiyorum ne kadar fiyata satbilirim. 1 senedir kullanıyorum.
  12. Joseph0

Yardım Mavi Ekranda Donup Kalıyor.

flaş ile sıfırdan format atmayı deniyorum şuan
  13. Joseph0

Yardım Mavi Ekranda Donup Kalıyor.

bilgisayarı sıfırladım ardından windows kurmaya çalışıyorum fakat sürekli bu ekrana geliyor ve yüzde sıfırda donup kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim. 1673949467
  14. Joseph0

Yardım EA Satın aldığım oyun koleksiyonumda gözükmüyor

Ea play uygulaması üzerinden fifa 22 indirimli bir şekilde satın aldım. Ea play üyeliğim sona ermiş ve oyuna giremiyorum bana ea play üyeliği yapmamı söylüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Oyunun faturasıda mevcut.
  15. Joseph0

Yardım Ayakkabı Orijinal Mİ?

teşekkürler.
Geri