hocam ben zaten kulaklığı kablo ile bağlayabiliyorum benim istediğim kablosuz olarak bağlamak type c girişi lightninge çeviren dönüştürücü lazım ama sesi aktarır mı diyorum özlelikli bir dönüştürücü mü almam lazım
Wireless kulaklığım var type c girişli adaptörü onu telefonuma takıcam fakat telefon girişi lightning nasıl bir dönüştürücü almam lazım herhangi bir tame alsam ses aktarır mı yoksa özel mi almam lazım sabahtan beri internete bakıyorum ne alabilirim bulamadım öneri olarak link atarsanız onu...
XBOX konsolda fifa 23 oynamak için girdiğimde Hesabın bu özelliğe erişmek için gerekli izne sahip değil diyor ecet ve hayır seçeneği veriyor evete basıncada game pass alma seçenekleri çıkıyor game passim yok ama oyunu satın aldım. yardımcı olur musunuz
bilgisayarı sıfırladım ardından windows kurmaya çalışıyorum fakat sürekli bu ekrana geliyor ve yüzde sıfırda donup kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim.
1673949467
Ea play uygulaması üzerinden fifa 22 indirimli bir şekilde satın aldım. Ea play üyeliğim sona ermiş ve oyuna giremiyorum bana ea play üyeliği yapmamı söylüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Oyunun faturasıda mevcut.