josephfrank isimli üyenin son içerikleri

1. J

Kutusu açılmış iphone iade eden

Yok takmadim . Sadece kurulum yaptım falan ama zaten cihazi komple sifirladim . Kutusuna koydum aksesuarları tam şekilde . Sadece cihazjn ustundeki jelatini kaldirmistim ekrani görebiliyim diye
  2. J

Hayır sim kartı takmadım .Bu arada telefonun fiyati da artmis yani alsalar ben zarar ederim 1772430887 Yani sadece kurulum yaptim ve sıfırladım ardindan . Telefon sapasaglam sadece kutusu acildi onu da bantladım kucuk kucuk
  3. J

Telefonun depolamasını 256 gb veya 512 gb isteyecektim. Yanlışlıkla 128 gb sipariş ettim eve geldi telefon actim baktim sonra sıfırladım telefonu 2 gün içinde geri gönderdim 1772430373 Ama iade edebilenler varmış sanırım biraz araştırdım da , sonuçta cayma hakkimiz da var
  4. J

Trendyol mediamarkt
  5. J

Arkadaslar internet üzerinden iphone sipariş edip kurulum yapip kutusunu açıp iade edebilen var mı ?
  6. J

İphone 15 iade kabul olur mu ?

İnşallah alırlar . Telefonu zaten sıfırladım ilk hali gibi oldu . Kutusuna koydum sarj kablosunu falan , sim iğnesini hiç cikarmadim zaten . İade nedenini de yazdım , pazartesi ellerinde olacak ürün . 1772319960 Trendyoldan aldım satıcı mediamarktdı. Aslında bundan bir kac ay once bir tablet...
  7. J

Merhaba , bir yanlislik yaptigimi farkettim ;) İade nedeninde bunu belirttim hatta şöyle yazdim "Merhaba bu ürünü yanlışlıkla sipariş ettim , 256 GB versiyonunu almak istiyorum kusuruma bakmayın , iyi günler diliyorum "
  8. J

İphone 15 128 GB Versiyonunu trendyoldan mediamarkt satıcısından aldım .Telin kutusunu actim jelatinini kaldirdim ve kurulum yaptim ama sonra pisman oldum 256 gb almadigim icin. Bende sifirladim telefonu ve kutusuna koydum sorunsuz bir sekilde aksesuarları . İade nedenini yazdim ve iade ettim ...
Geri