Yok takmadim . Sadece kurulum yaptım falan ama zaten cihazi komple sifirladim . Kutusuna koydum aksesuarları tam şekilde . Sadece cihazjn ustundeki jelatini kaldirmistim ekrani görebiliyim diye
Hayır sim kartı takmadım .Bu arada telefonun fiyati da artmis yani alsalar ben zarar ederim
1772430887
Yani sadece kurulum yaptim ve sıfırladım ardindan . Telefon sapasaglam sadece kutusu acildi onu da bantladım kucuk kucuk
Telefonun depolamasını 256 gb veya 512 gb isteyecektim. Yanlışlıkla 128 gb sipariş ettim eve geldi telefon actim baktim sonra sıfırladım telefonu 2 gün içinde geri gönderdim
1772430373
Ama iade edebilenler varmış sanırım biraz araştırdım da , sonuçta cayma hakkimiz da var
İnşallah alırlar . Telefonu zaten sıfırladım ilk hali gibi oldu . Kutusuna koydum sarj kablosunu falan , sim iğnesini hiç cikarmadim zaten . İade nedenini de yazdım , pazartesi ellerinde olacak ürün .
1772319960
Trendyoldan aldım satıcı mediamarktdı. Aslında bundan bir kac ay once bir tablet...
Merhaba , bir yanlislik yaptigimi farkettim ;)
İade nedeninde bunu belirttim hatta şöyle yazdim "Merhaba bu ürünü yanlışlıkla sipariş ettim , 256 GB versiyonunu almak istiyorum kusuruma bakmayın , iyi günler diliyorum "