josephfrank isimli üyenin son içerikleri

1. J

Iphone 15 256 gb yeter mi?

2.el pro max alinir mi ?
  2. J

Dolunca ne yapiyorsun
  3. J

Arkadaslar telefonda hafiza karti destegi yok . O yuzden bulut depolama secenekleri var (google one gibi ) . Fotograf ve videolarimi google one aktaracagim depolamamı boş bırakacagim sizce 256 gb yeter mi ? Fotograf ve video çekmeyi severim . Sosyal medya ve bir kac oyun yuklerim .
  4. J

2.el iphone alinir mi

YAni düz sifir alsam iphone 15 512 gb alacam ama 2.el alirsam pro maxlere bakacagim
  5. J

2.el iphone alinir mi

Alınır mı yoksa 0 a mı yönelmek gerek
  6. J

Youtubeda ders izlemek için laptop mantıklı mı şarj konusunda?

Arkadaşlar şarj dayanır mı laptoplarda yoksa şarja takili bir şekilde mi ders videolari izlenir ? Şarja takılı bir şekilde kullanım sorun yaratir mi?
  7. J

Yks ve Kpss İçin hangi laptop önerirsiniz

Kral sırf katiplik icin laptopa yöneldim . Yoksa bende tablet istiyordum
  8. J

Yks ve Kpss İçin hangi laptop önerirsiniz

Arkadaşlar youtubeda ders videosu izleyeceğim ağırliklı olarak ve bir sorum var . Laptopu sürekli şarjda mı kullanayım ders izlerken ? Yani şarj dolmasını beklemek istemezsem ? Ya da uzun ekran süreli önereceginiz var mı ?
  9. J

Kurulumu yapılmiş telefon iade olur mu

Trendyolda mediamarkt saticisindan iphone 15 128 gb aldım . Ürün geldi açtim kutusunu ve telefonun ustundeki jelatini kaldirdim. Cihazi baslattim kurdum . Fakat sonra bir üst depolama olan 256 gb modelini almaya karar verdim . Cihazi sifirladim ve kutusuna koydum , kutuyu bantladım cihazin...
  10. J

Kutusu açılmış iphone iade eden

Yok takmadim . Sadece kurulum yaptım falan ama zaten cihazi komple sifirladim . Kutusuna koydum aksesuarları tam şekilde . Sadece cihazjn ustundeki jelatini kaldirmistim ekrani görebiliyim diye
  11. J

Hayır sim kartı takmadım .Bu arada telefonun fiyati da artmis yani alsalar ben zarar ederim 1772430887 Yani sadece kurulum yaptim ve sıfırladım ardindan . Telefon sapasaglam sadece kutusu acildi onu da bantladım kucuk kucuk
  12. J

Telefonun depolamasını 256 gb veya 512 gb isteyecektim. Yanlışlıkla 128 gb sipariş ettim eve geldi telefon actim baktim sonra sıfırladım telefonu 2 gün içinde geri gönderdim 1772430373 Ama iade edebilenler varmış sanırım biraz araştırdım da , sonuçta cayma hakkimiz da var
  13. J

Trendyol mediamarkt
  14. J

Arkadaslar internet üzerinden iphone sipariş edip kurulum yapip kutusunu açıp iade edebilen var mı ?
  15. J

İphone 15 iade kabul olur mu ?

İnşallah alırlar . Telefonu zaten sıfırladım ilk hali gibi oldu . Kutusuna koydum sarj kablosunu falan , sim iğnesini hiç cikarmadim zaten . İade nedenini de yazdım , pazartesi ellerinde olacak ürün . 1772319960 Trendyoldan aldım satıcı mediamarktdı. Aslında bundan bir kac ay once bir tablet...
Geri