JosephWRLD isimli üyenin son içerikleri

1. Hi-Level 32GB DDR5 5600MHz CL46 1.1V UDIMM Masaüstü RAM

Satılık Hi-Level 32GB DDR5 5600MHz CL46 1.1V UDIMM Masaüstü RAM

32GB DDR5 5600MHz masaüstü RAM, sıfır kutulu ürün. Uygun fiyatla satışta. Elden teslim. Anakartınız DDR5 destekliyorsa tak çalıştır.
    12,500.00 TRY
  2. JosephWRLD

2000TL CİVARI MİKROFON ÖNERİSİ

Biraz araştırdım havit gamenote gk50 pro ve fifine k669b iyi gibi siz ne düşünüyorsunuz?
  3. JosephWRLD

2000TL CİVARI MİKROFON ÖNERİSİ

Selam dostlar 2000 lira civarı mikrofon önerir misiniz ? YouTube video çekimi ve discord vb için Ses kartı gerekirse onuda öneririr misiniz? PC ozelliklerim; İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Ekran Kartı: Sapphire AMD Radeon RX 9060 XT (16 GB VRAM) Anakart: COLORFUL BATTLE-AX B650M-E PRO V14...
  4. JosephWRLD

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 pişmanlığı

Hocam keşke senin dediğin gibi olsa bilgisayar mühendisiyim geçimimi donanımla uğraşarak sağlıyorum yani bu işten para kazanıyorum ben aynı anakarttan 3 adet aldım 3 ündede sorun çıktı firmayla görüşüyorum dediklerinizi yaptım diyorum servise yönlendiriyor serviste aynı şeyleri anlatıyor şimdi...
  5. JosephWRLD

ben hocaya derdimi anlatıyorum hoca bana...
  6. JosephWRLD

Hocam bunları biliyorum ve kaç defa yaptım fakat olmuyor dalga geçmiyorum birkaç gündür çin forumlarına kadar düştüm az kaldı colorful ceosuna bıçağı takacam
  7. JosephWRLD

7500f ve Kingston ram Expo uyumlu ramler aynı anakarttan 3 tane sistem topladık hepsinde problem var 1770680432 Bios update hiçbir şekilde yapılmıyor çin forumlarını geziyorum 3 gündür.d
  8. JosephWRLD

Bu anakarttan uzak durulmalı. BIOS güncellemesi yapılamıyor, buna bağlı olarak RAM uyumluluğu sağlanamıyor ve sistem stabil çalışmıyor (boot sorunları, resetler). Satıcıdan alınan geri dönüşler teknik olarak yetersiz. Dokümantasyon ve üretici desteği zayıf; çözüm ararken Çin forumlarına...
  9. JosephWRLD

FC 26 UT Kadro Geliştirme Önerisi

Satıldı mı
  10. JosephWRLD

Aynen hocam ne varsa sat wl oyna paketleri aç satılabilir olanları sat güzel kart gelirse söylersin ona göre bakarız igden yazsana buraya çok giremiyorum @yusufcakcr
  11. JosephWRLD

hocam bellingham niye aldın sevdiğinden mi ? yoksa ondan çok daha iyi ucuz kartlar var ve satılabilir bütün kartlarını sat sıfırdan kurucaz kadroyu
  12. JosephWRLD

Hocam krossun bu hali oyunda pek iyi değil foudy daha iyi emin olabilirsin ve pina da artık eskide kaldı bu kartı zevk aliyorsun tabii ki oynat pina li bir kadroda kurabiliriz 1766869972 Kross satiliksa daha iyi birşeyler kurabiliriz hatta 1766870478 en iyi yapabileceğin kadro bu (elindeki...
  13. JosephWRLD

şöyle bi kadro diz donnarumayı satınca elinde bi 40-45k civası kalır zaten taktik kodu: SJs8Z?WYc%PU 1766830887 hatta yamal hayranı değilsen satılabilir oyuncuların varmış onlarıda satabiliriz ?
  14. JosephWRLD

4-4-2 olmak zorunda mı ? ve kaç k coinin var ayrıca courtois oyunun en iyi kalecilerden ama tek kimya oynuyor kadroyu biraz değiştirmek gerekecek
  15. JosephWRLD

Çözüldü✓ MONİTÖR KİTLENME SORUNU

Merhaba, Monster Aryond A32 V2 monitörüm var. PC’de DisplayPort denedikten sonra monitör DisplayPort girişinde kilitli kaldı. Şu an monitör açılıyor ancak “sinyal yok” diyor ve 10–15 saniye sonra uyku moduna geçiyor. Monitörde tek tuş var (güç + menü). Normalde görüntü varken bu tuşla HDMI /...
Geri