JosephWRLD isimli üyenin son içerikleri

1. JosephWRLD

Öneri Hangi kulaklığı almalıyım

Beyler 3k bütçem var 3'ü arasında kaldım. Havit GK65 RGB Profesyonel Yayıncı Mikrofonu 192kHz 24Bit Hi-Fi Dahili Ses Kartlı Siyah Razer Seiren V3 Mini Havit Gamenote GK50 Pro
  2. JosephWRLD

2.Monitör Ne Almalıyım ?

Hocam bunun bana ne gibi bi artısı var aynı monitörden 1 tane daha almak yerine
  3. JosephWRLD

2.Monitör Ne Almalıyım ?

Selam Dostlar, Şuan KTC 27'' H27T22C kullanıyorum stand olarakta GreaTech North Bayou Nb H180 kullanıyorum sizce 2.Monitör ne almalıyım aynısından almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ?
  4. JosephWRLD

Yardım 2 Monitör için Hangi Monitör Standı?

GreaTech North Bayou Nb H180 aldım memnunum fiyatı 3.5k
  5. JosephWRLD

2000TL CİVARI MİKROFON ÖNERİSİ

Biraz araştırdım havit gamenote gk50 pro ve fifine k669b iyi gibi siz ne düşünüyorsunuz?
  6. JosephWRLD

2000TL CİVARI MİKROFON ÖNERİSİ

Selam dostlar 2000 lira civarı mikrofon önerir misiniz ? YouTube video çekimi ve discord vb için Ses kartı gerekirse onuda öneririr misiniz? PC ozelliklerim; İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Ekran Kartı: Sapphire AMD Radeon RX 9060 XT (16 GB VRAM) Anakart: COLORFUL BATTLE-AX B650M-E PRO V14...
  7. JosephWRLD

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 pişmanlığı

Hocam keşke senin dediğin gibi olsa bilgisayar mühendisiyim geçimimi donanımla uğraşarak sağlıyorum yani bu işten para kazanıyorum ben aynı anakarttan 3 adet aldım 3 ündede sorun çıktı firmayla görüşüyorum dediklerinizi yaptım diyorum servise yönlendiriyor serviste aynı şeyleri anlatıyor şimdi...
  8. JosephWRLD

ben hocaya derdimi anlatıyorum hoca bana...
  9. JosephWRLD

Hocam bunları biliyorum ve kaç defa yaptım fakat olmuyor dalga geçmiyorum birkaç gündür çin forumlarına kadar düştüm az kaldı colorful ceosuna bıçağı takacam
  10. JosephWRLD

7500f ve Kingston ram Expo uyumlu ramler aynı anakarttan 3 tane sistem topladık hepsinde problem var 1770680432 Bios update hiçbir şekilde yapılmıyor çin forumlarını geziyorum 3 gündür.d
  11. JosephWRLD

Bu anakarttan uzak durulmalı. BIOS güncellemesi yapılamıyor, buna bağlı olarak RAM uyumluluğu sağlanamıyor ve sistem stabil çalışmıyor (boot sorunları, resetler). Satıcıdan alınan geri dönüşler teknik olarak yetersiz. Dokümantasyon ve üretici desteği zayıf; çözüm ararken Çin forumlarına...
  12. JosephWRLD

FC 26 UT Kadro Geliştirme Önerisi

Satıldı mı
  13. JosephWRLD

Aynen hocam ne varsa sat wl oyna paketleri aç satılabilir olanları sat güzel kart gelirse söylersin ona göre bakarız igden yazsana buraya çok giremiyorum @yusufcakcr
  14. JosephWRLD

hocam bellingham niye aldın sevdiğinden mi ? yoksa ondan çok daha iyi ucuz kartlar var ve satılabilir bütün kartlarını sat sıfırdan kurucaz kadroyu
Geri