JosepTR isimli üyenin son içerikleri

1. J

Warzone 2.0 networking failed to start reason: hueneme-negev hatası

Ben de bu şekilde çözdüm umarım işine yarar hala devam ediyorsa tabi sorunun
  2. J

Sistem iyi ama hep düşüşk FPS ?

İnşallah düzelir kardeşim onu da bugün bir ara denerim
  3. J

ddu kurup ekran kartı driver silip Güncel olanı kurdum Bios güncellemesi yaptım sonuç hala aynı bir tek format kaldı ama yinede olmayacak sorun nedir anlamadım hala
  4. J

Teşekkür ederim unbreakableFB Ve Jakobiyan deneyip gelicem tekrar
  5. J

yönlendirmede bulunabilirsen denerim nasıl yapacagıma dair format atarım ama driverleri doğru bir şekilde nasıl kurarız
  6. J

Tüm driverlar güncel ve doğru kurulduğu ile alakalı bir şey söyleyemem ama bios güncel olmaya bilir ama bios güncelken bile aldığımı hatırlamıyorum düzgün fps ddu driverler ne oluyor bilgi verebilir misin beni yönlendir deneyip gelirim tekarar olmadı parçaları da nasıl değerlendiricem peki
  7. J

Hayırlı Akşamlar Herkese İyi Forumlar Diliyorum Öncelikle... Sistemim Şu Şekilde sürekli 30 yada 40 fps alıyorum
  8. J

Oyunlarım da Pixel Bozukluğu

teşekkür ederim cevap verdiğin için
  9. J

ayarları düşürünce illaki düzelebilir ama sistem o kadar da kötü değil ben maksimum normale alıyorum orda bile yapıyor bu sıkıntıyı benim problemim ne sorun ne bunu bilsem ona göre hareket edicem
  10. J

Oyun oynarken genelde grafik ayarları Ful Yaptığım yada yüke girdiğin de her zaman oyunlar da garip garip bozulmalar oluyor Pc de hangi parçam da sorun var neden kaynaklı acaba Sıkça olan oyunlar rdd2 forza4 Call of Duty Modern Warfare vb yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı akşamlar...
Geri