jossephh isimli üyenin son içerikleri

1. J

Pawerbank onerirmisiniz

Https://www.hepsiburada.com/xiaomi-33w-20000mah-mavi-powerbank-usb-ve-usb-c-portu-ve-usb-c-entegre-kablo-bhr8851gl-p-HBCV00008CICLP?magaza=ProplusMarket&url_src=and-product-detail
  2. J

Pawerbank onerirmisiniz

Aldım knk xioami 20000mah 33w eyvallah
  3. J

Pawerbank onerirmisiniz

Oha harbi iyiymiş la eyvallah ama sorum şu kullandinmi bi eksiği fln varmi kablosuzda isinirmi telefon butce 1kya kadar cikabilir eğer varsa daha iyisi onuda at sana zahmet 1775286525 Buda iyiymiş ama markası fln bilmiyorum iyi midir? acaba
  4. J

Pawerbank onerirmisiniz

Pawerbank lazım telefonum not 20ultra en az 1/1.5kere şarj etsin ve bu konulardan çok anlamıyorum gerçekten iyi bir pawerbank istiyorum fiyat çok abartı olmasın teşekkürler
  5. J

Yardım Klavye sesi toklastirma

Yani simdiki gibi plastik ses geçmezse ugrasmicam evet ztn hotswap değil o sıkıntı ztn yoksa direk switch değişirdim
  6. J

Yardım Klavye sesi toklastirma

Apex pro tkl klavyem var sesini değilde daha çok özellikleri için almıştım eskiden.sesi tok klavyelerin içinde yalıtım vs. Oluyordu sanırım bende klavyeyi söküp böyle bir şey uydursam basarabilirmiyim.buarada biraz arastirdim kaynak bulamadim yani yaparsam sadece beynimden yapicam. Not:elimde...
  7. J

5600oc yapmam gerekirmi

Oda doğruda günde oturduğum 1saat için değermi tartışılır
  8. J

5600oc yapmam gerekirmi

Ozmn çokta gerek yok gibi direk 5800x3d alırım rahat ederim
  9. J

5600oc yapmam gerekirmi

Çok teşekkürler
  10. J

5600oc yapmam gerekirmi

Dediğim gibi çok anlamiyorum hocam yap derseniz yapicam
  11. J

5600oc yapmam gerekirmi

İşlemci 50w fazladan çekip 20-25fps vericekse hiç gerek yok
  12. J

5600oc yapmam gerekirmi

Eyvallahh denicem 1753649523 Çok sonuç alacağımı düşünmüyorum oyuzden uğraşmam kolay değilse
  13. J

5600oc yapmam gerekirmi

Merhabalar benim ekran kartım xfx rx6800 işlemcimde 5600 ekran kartının işlemciye kıyasla çok daha güçlü olduğunu düşündüğüm için oc yapmak istiyorum ama işlemciyide elime almak istemiyorum oc işlerinden anlamıyorum yapabilirmiyim yada yapmalı mıyım genelde oynadığım oyunlar cs2 sekiro rdr2 vs...
  14. J

Yardım 32+8 ram Çalışır mı?

Mhzleri aynıysa sorun çıkmaması gerekli ama sen genede başını ağrıtma 16×2 yap
Geri