jotazinhuh isimli üyenin son içerikleri

1. jotazinhuh

Yardım Yeni Sistem Topluyorum SSD Konusunda Çok Kararsız Kaldım Yardım!

sisteminizin diğer parçalarını da yazabilir misiniz acaba? şuanlık kaba taslak fikrim şahsen kingston. diğer parçalarınızı da yazarsanız daha güzel fikir verilebilir.
  2. jotazinhuh

İşlemci, Anakart Önerisi.

Teşekkürler hocam.
  3. jotazinhuh

GamePower Mystic ARGB CPU Hava Soğutucusu AMD AM5 / AM4 Uyumlu
  4. jotazinhuh

hocam bir şey soracağım, anakart ram ve işlemciyi alacağım ama konuda gösterdiğim soğutucu 9700x a yeterli olur mu? yoksa ekstra almam gerekli mi
  5. jotazinhuh

inşallah hocam bekliyorum onu.
  6. jotazinhuh

7800x3d demenize göre gerekir mi bilmiyorum. dediğim gibi konuya yazdığım oyunlar oynanıyor sadece fazlası yok.
  7. jotazinhuh

hocam o kadar mı iyi 9700x + olarak dediğiniz ürünlere patriot viper 6000mhz ram almayı düşünüyorum. ilk önce 1x16 sonrasında tekrar 1x16 toplam 2x16.
  8. jotazinhuh

2. el piyasası hakkında bilgiliyseniz eğer neyi ne kadara satmalıyım sizce?
  9. jotazinhuh

30.000 ayırabilirim işlemci ve anakart için.
  10. jotazinhuh

İşlemci tabanlı oyunlar oynadığımdan dolayı işlemciye verebileceğim bütçem mevcut. Fakat eğer am5 geç diyorsanız, çok fazla bilgisayara oturan birisi değilim veya aşırıya kaçacak kadar FPS meraklısı değilim, ki bu sistem 2. sistemim. Eğer 5800x3d abartı kaçacakca 5700x e de yönelebilirim sizce...
  11. jotazinhuh

Bende şöyle bir sistem var, bunda işlemci, anakart ve soğutucu değiştirmek istiyorum. Bu konuda bana akıl verebilir misiniz? Normalde kendi fikrim; B550 Gaming anakart 5800x3d işlemci. (LoL, Valorant, CS2, osu, Genshin Impact oynanıyor. Arada sırada hikayeli oyunlar giriliyor.)
  12. jotazinhuh

Çözüldü✓ Çözüldü

60-65 e düşürebilirsen bence alınabilir. gayet güzel.
  13. jotazinhuh

Atk mı Yoksa Hawk Kulaklık mı?

Arkadaşım benim fikrimi almak için 2 adet kulaklık gösterdi. Açıkcası benim tercihim ATK olurdu diye belirttim ama yine de bilgili ya da kullanan birisi varsa iki üründen birini fikir verirse çok memnun olurum...
  14. jotazinhuh

R7 7700 + RTX 5060 Bu Fiyata Uygunmudur

bir sürü şey giriyor indirime, kulaklık mouse içi boş kasa, ram, anakart vsvs.
  15. jotazinhuh

Bu Üç Parçayı Almak Mantıklı mı?

evet sonrasında farkettim ancak, patriot yine de cl değerinden dolayı 2 adım daha önde gibi. birisi cl48 diğeri cl30.
Geri