joyboy isimli üyenin son içerikleri

1. J

Sistem parçalarım uyumlu mu? ve değişecek parça var mı yardım lütfen

Merhaba tekrardan ben :D sende rx kartları önermiştin bende rx kartlara yönelmeye karar kıldım sanırım sanırım haklısınız. Sistemi aşağıdaki şekline çevirsem nasıl olur sizce acaba biraz daha bütçeyi arttırdım. Şimdi nasıl olmuş acaba sizleride yoruyorum ama fikirleriniz belirtirseniz sevinirim...
  2. J

Merhabalar Asus B650E Max Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart , alsam fazla mı abartı olur sisteme acaba ileride yükseltme yapılması için böyle bir şey alsam.
  3. J

Hocam çok teşekkürler değerli bilgileriniz için ram konusunda ve soğutucu konusunda haklısınız anakartda 2 tane ssd olması beni cezbetti aslında ilerde 1 tb ssd yetmeyebilir çünkü, 4 tane rame gerek olur mu bilemiyorum aslında başka farkları illaki vardır çok bilgili değilim sadece ram...
  4. J

Merhabalar yeni bir sistem toplamaya çalışıyorum. Sistemi ben kendim toplamdım ve yardımlarınızı rica edeceğim. Aşağıdaki parçalar uyumlu olur mu dar boğaz yapar mı yada soğutucu anakarta uyumlu mu? elimden geldiğince kontrol ettim fakat siz değerli bilgili kişilerinde önerilerine muhtacım. Ben...
Top Bottom