The dark pictures house of ashes oyununa türkçe yama kurduğumda hikayede ilerlediğimde bazı diyalogların ortasındayken fatal error! hatası veriyor yardım edermisiniz
O konuda sorun olmaz hocam benim için dert değil ama ses kartı konusu hala meçhul
1723034683
Anladım hocam ama rahatlık bakımından daha rahat olcağına eminim ses performansını bende bilmiyorum ne yazık ki
Sebebi nedir hocam
1723034401
Hocam benim kulağim biraz büyük ve ağrı olacagını düşünüyorum ve Logitech g435 daha estetik duruyor ve kablosuz ama içinde kendi ses kartı varmı onu bilmiyorum sizin bi bilginiz varmı acaba bu konuda
Hocam peki bilginiz varmı bilmiyorum ama Logitech G435 lightspeed'in ses kartı kendi içindemi yani cloud 2de kendi ses kartı var ama logitechte varmı bilmiyorum dış görünüş olarak fln daha hoş geldi gözüme
Cloud serisini duydum hocam ama glb uzun kullanımda kulak ağrıtıyor gibi yorumlar vardı ondan dolayı pek sıcak bakmıyorum eğer bi tecrüben varsa dinlemek isterim
3000 tl param var ve şuanda razer blackshark v2x kullanıyorum ses kartım kötü olduğu için değiştirmek istiyorum çünkü ortalama ses kartları 2000 tl civarı kendi ses kartı olan 3000 tl veya 200 300 tl esneme payı olan f/p kulaklık önerebilir misiniz?.
Şuanda Razer Blackshark V2X kullanıyorum ve ses kartım kötü olduğu için ses kartı yerine yeni kulaklık almaya karar verdim çünkü ortalama ses kartları 2000 tl fln onun yerine 3000 TL'ye veya 200 300 tl esneme payıyla kulaklık almayı düşünüyorum sizce ne almalıyım?
Şuanda aktif olarak razer blackshark v2x kullanıyorum ve ses kartım kötü olduğu için pek memnun değilim ve ortalama bi ses kartıda 2000 lira fln onun yerine kendi ses kartı olan kulaklık arıyorum bütçem 3000 tl 200 300 tl esneme yapabilirim sizce ne almalıyım?
Hocam şuan aktif bi telefonum yok ve android kullanmak istemiyorum deprem bölgesinde yaşıyorum ve şuan tanıdığım güvenebileceğim bi telefoncu yok 2.el alamam yani ve alternatif olarak bunu gördüm ve android istemediğim için aklımda bi acaba uyandırdı
Yakın tarihte telefonum bozuldu ve güncel androidlerin f/p oranları çok hoşuma gitmedi onun yerine yenilenmiş telefon bakmaya başladım ama bi tecrübem olmadığı için değermi bilmiyorum .
LİNK:https://www.teknosa.com/yenilenmis-iphone-xr-64-gb-kirmizi-cep-telefonu-1-yil-garantili-p-790180218...