jrjuba isimli üyenin son içerikleri

1. J

Yardım Pc kapanıp açılınca kulaklık mikrofonundan aşırı cızırtı geliyor

arkadaşlar ss arctis nova 3 kulaklığım var usb üzerinden pcye bağlıyorum normalde mikrofonu gayet güzel çalışıyor ama takılıyken pc kapanıp açılınca mikrofon bozuluyor ses cızırtı yapıyor tekrar çıkarıp takmam gerekiyor düzelmesi için. Çözüm bulamadım yardım edebilir misiniz?
  2. J

Hangi kablo nereye takılmalı?

üç kablo uç da bitişik yani birini taksam yeterli mi hepsini ayrı mı takmam lazım
  3. J

Hangi kablo nereye takılmalı?

arkadaşlar bu üç kablo da kontrolcüden geliyor hangisini nereye bağlamalıyım bilemedim anakartım msi b650 gamimg plus wifi
  4. J

16 pin cpu kablosu yerine 8 pin kullanmak problem çıkartır mı?

ekran kartının içinden çıkan dönüştürücü var biraz araştırma yaptım direkt 16 pini bağlamak sağlıksız diyorlar ama bilmiyorum yanlış da olabilir
  5. J

bir peki bi şey daha sorucam rtx 5060 ti var ekrankartı 16 pin girişli ve benim psu da o giriş var direkt bağlamk mı iyi olur yoksa dönüştürücüyle 2 8 pin şeklinde mi bağlamalıyım hangisi sağlıklı olur
  6. J

yok ya zaten sadece oyun oynayacağım cs ağırlıklı genelde o zaman sadece 8 pin yeterli olur gibi
  7. J

arkadaşlar msi b650 gaming plus wifi anakartım var ryzen 5 7500f işlemciyle kullanıcam anakartta 16 pin cpu girişi var sadece 8 taksam yeterli olur mu ya da 16 taksam işlemciye sıkıntı yapar mı?
  8. J

Ryzen 5 7500f için en ideal ekran kartı önersi

5060 ti alacak gibiyim cs de vs biraz daha iyi fps değerleri falan
  9. J

yanlış bakmışım kusura bakma teşekkürler
  10. J

5070 biraz tuzlu kaçıyor bi de 2 k çok oynamayı düşünmüyorum 1757001340 bütçemi aşıyor
  11. J

bu arada 1080 p oynayacağım
  12. J

ryzen 5 7500f için en ideal nvidia kartı önersi yapabilir misiniz bütçe 22k civarı şimdiden teşekkür ederim.
  13. J

Çözüldü✓ Youtube'a Giremiyorum

genel bi sıkıntı var girilmiyor
  14. J

5070 indirimi olur mu?

https://amzn.eu/d/ddupyKQ taksitle bunu almak mantıklı mı yoksa gaming gecesini beklesem rtx 5070 vulcan falan indirimi gelir mi?
  15. J

🔥İndirim Raijintek Cratos ATX3.1 850W 80+GOLD PCIe 5.1 Full Moduler Güç Kaynağı 4.498,93₺

https://amzn.eu/d/7LTbb5z bu mu daha iyi yoksa raijintek mi ?
Geri