JrmTheTrapper isimli üyenin son içerikleri

1. J

Yurt Dışından Gelen Arkadaşa PC Soğutucu Hediye Etsem Gümrük Sıkıntı Çıkarır Mı?

Finlandiya'dan geliyor, Pegasus ile. Soğutucu 800 lira idi aldığımda. Ayrıca, laptopunu getirecek olursa da onunla alakalı herhangi bir vergi işlemi uygulanıyor mu? Hiç bilgim yok bu konularda, hiç yurt dışına çıkmadım. Onun da ilk gelişi buraya, sıkıntı çıkmasın daha sonra diye soruyorum Bu...
  2. J

180Hz 2K Monster Aryond A32 V2 ayarlarda 60Hz gözüküyor

çözemedim hocam kullanıyorum öyle. kullandığı ekran kartını değiştirecek herhangi bir ayar bulamıyorum. irisin de destekliyor olması lazım anlamıyorum sorun ne
  3. J

çözeceğine dair herhangi bir umudum olsavalla atacam da alakasız geliyor ya
  4. J

sağdaki benim driver sağdaki sitedeki en yeni aynı sürüm intel driverını da hem windowsdan yükseltmeyi denedim bişeyler yaptı ama değişmedi sonra kendim manuel güncelledim yine değiştirmedi
  5. J

O şekilde bir ayar mevcut değil
  6. J

Monster Aryon A32 V2 Laptop: Lenovo IdeaPad Gaming 3 RTX 3050 Ti. Intel i5-11300H Iris Xe Graphics. Kablo HDMI 2.1 kablosu. Bilgisayarda 2.0b çıkış var. Monitörde 2.1tmds giriş var. Iris Xe 2.0b destekliyor. DP bağlama imkanım yok. Tüm driverlar güncel. Monitör ayarlarından ayarlamak söz konusu...
Geri