jrurahera isimli üyenin son içerikleri

1. J

Ekran kartı önerisi varmıdır

Ekran kartı önerebilecek var mı? Eğer bütçeyi aşacak varsa da olur ama Max 4900 olsun.
  2. J

Ekran kartı marka karşılaştırması

Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti D5 4G 128bit GDDR5 (DX12) PCI-e 3.0 ekran kartı GV-N105TD5-4GD ASUS Phoenix NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB 128bit PH-GTX1050 Ti-4G ekran kartı Hangisi daha iyidir?
  3. J

Samsung galaxy a51 reklam virüsü

pek yapabileceğiniz bir şey göremiyorum ozaman en mantıklısı sıfırlamaktı onuda istemiyorsa telefoncuya götürecek ama telefoncuyada demesi gerekiyor sıfırlamadan yapabilirmisiniz bir miktar para karşılığında yaparlar tahmini 150 tl ye yaparlar sanıyorum
  4. J

Samsung galaxy a51 reklam virüsü

telefonun verilerini al ve sıfırla
  5. J

STEAM csgo seçkin almak

full sende kalıyor
  6. J

Dx 10 ile valorant oynayabilirmiyim

internetde dxcpl var ve oradan dx 10.1 yapıp oyuna girince açılıyor bende denemek istiyorum kaç fps alırım ram : 8 sdd : 512 gb işlemci : ryzen 5 1600 six core-proccessor ekran kartı : ati radeon hd 4300/4500 series
  7. J

Papara kartım gelmiyor

Al işte gelde çıldırma
  8. J

Papara kartım gelmiyor

papara gray card sipariş ettim 1 ay 15 gün önce ve tahmini geliş süreci 15 gün yazıyordu ve 1 ay geçti agt kuryeye yazdım durmadan siparişiniz kuryededir en kısa zamanda getireceğiz vb diyip oyalıyorlar bu ne saçma bir şey ne zaman gelir veya size nezaman geldi?
  9. J

intel pentium apu işlemcimi

intel pentium apumu
  10. J

Kendi bilgisayarımdan ekran kartını çıkarıp geri takınca biosa atarmı

11. J

12. J

İp dinamik ip olmasına rağmen değişmiyor

İpm dinamik ip olmasına rağmen ayarlardan giriyorum ip yerine değişmiyor ipv4 napacağım
  13. J

vpn ile geforce nowda sıra bekleme

peki en ucuz aylık nekadar
  14. J

vpn ile geforce nowda sıra bekleme

vpn ile geforce now sıra bekliyorum sonra kapatıyorum hızlı olsun diye hiç sıra beklemeden oynama şansım varmı ücretsizde
  15. J

whatismyip den baktım ip değişmedi

tamam teşekkür ederim
Geri