JrWhite isimli üyenin son içerikleri

1. J

Yaz İçin Kıyafet Önerisi

Tavsiye isterdim kral :) Kıyafetim yok değil yoksa.
  2. J

Yaz İçin Kıyafet Önerisi

Merhaba arkadaşlar oversize sevmiyorum genelde regular giyiyorum, tam oldmoney gibi giyinmesem de o tarza biraz daha yakın olabilir. Yani kısacası tam bilemedim nasıl giysem. 182 boyum var 81 kiloyum. Tişört, polo yaka, pantolon tüm önerilerinize açığım yazlık olma şartıyla. Bir de çok ağır...
  3. J

GTA 6 HİKAYESİ SİZCE NASIL?

Bölüm 1: Yeni Bir Başlangıç Jason, yaşamının çoğunu sokaklarda geçirmişti. Keyifli bir yaşam arayışındaydı ama hayat her zaman onu daha karmaşık yollara sürüklüyordu. Artık hırsızlık yapmayı, uyuşturucu satmayı ya da yasaların sınırlarını zorlamayı bırakmayı düşünüyordu. Ama Leonida’daki...
  4. J

Kitap Önerir misiniz?

Bakarım.
  5. J

Kitap Önerir misiniz?

saçma sapan dinler ve tarikatlar, doğa üstü olaylar, hayatta kalma mücadelesi, polisiye, cinayet vb. konularda olması iyi olur biraz sıkıyor kitaplar bu ara beni bu konular sıkmayacaktır.
  6. J

Kitap Önerir misiniz?

Daha yeni yeni başlıyorum felsefeye yani ona göre iyi midir?
  7. J

Kitap Önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar sizlerden kitap önerileri istiyorum. Bu sıralar kitaplara başlasam da hemen sıkılıyorum ve sizlerin tavsiyesiyle sıkılmadan okuyabileceğim bir kitap bulmak istiyorum. Felsefe, din içerikli kitaplar hoşuma gidebilir ama ağır olmaması gerek. Roman olarak da okuduğum romanlarda...
  8. J

Sahibindende hangi ekran kartını almam mantıklı?

Benim kasaya msi 300mm sığar demiş bu kartda 302 mm yazıyor acaba sığar mı?
  9. J

Neden gigabyte için demedim onu xfx için dedim.
  10. J

Tamam para elime geçsin öyle yazacağım zaten inşallah zam falan gelmez kartı bayağı beğendim çünkü. Diğer kartı adam kendisi ihraç etmiş öyle satıyor garantisi kendisi yani :D 1744734738 Bu arada sizce o kart bu kasaya sığar mı...
  11. J

17500 yaparsa alırım. Hatta adresimiz aynı :D elden çabucak alabilirim.
  12. J

Ama diğerini 17k ya alabilirim galiba.
  13. J

Merhaba arkadaşlar, benim için bu iki ilanı da inceleyip hangisinin daha mantıklı olup olmayacağını söyleyebilir misiniz? Bütçem 17k civarı 18 bir tık zorluyor...
  14. J

Gainward 4070Ti Süper Ekran Kartı alınır mı

Bence biraz daha biriktirin 5070ti alın almışken.
  15. J

Kitap pdf bulabilir misiniz?

Bu hafta içinde okumam lazım zaten kitapçıda bulursam yarın alacağım ama hep 400 sayfalık verisiyon var.
Geri