jryiğit isimli üyenin son içerikleri

1. J

Pes kolu yada xbox önerisi

2. J

Pes kolu yada xbox önerisi

Pc de hikaye oyunları oynamak için xbox yada pa kolu düşünüyor Öneriniz varmıdır kol kablosuz olursa iyi olur ama malesefki bluetooth deste yok anakartımda onun yerinede usb önerisi alabilirşn görseldeki isteği gerçekleştirebilcek bir kol olsun
  3. J

İş için APU sistem alınır mı?

2 el tarftarıyım bende amq kanka aldımız kişi 0 istiyor yapabilcem bişe yok sizce intelmi amd mi
  4. J

İş için APU sistem alınır mı?

Merhaba kolay gelsin bi aistem alcam ama 2 si arasında kaldım sizce iş görürmü kasalar bide https://www.incehesap.com/pharmacy-i5-tavsiye-sistem-fiyati-49987/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app Birinci sistem İkinci sistem...
  5. J

5 bin tl lik gamin oyuncu koltuğu önerisi

sa iyi günler 5 ka civarı gaming oyuncu koltuk önerir misiniz?
  6. J

Çözüldü✓ pc donma ve kasma soru

format attım zatena aga
  7. J

steam RDR2 daha da ucuzlar mı

agam steam dolar üzerine geçiyo büyük ihtimalle zam gelcek alabildini al bence
  8. J

Çözüldü✓ pc donma ve kasma soru

selamün aleyküm pc özelliklerim bu ama pc de lol oynarken kasiyo sizce parçalarda bi bozukluk oalbilirmi nedeni ned,r
  9. J

pc de teknik sorunlar

hayır agam ondan dolayo değil hiç bişe çalışmıyodu arkada
  10. J

pc de teknik sorunlar

agam uygulamlarla ne alakası var lol açılmasınyla diğer uygulmalar açılıyo uyku sersem,yd,m farketmemişim
  11. J

pc de teknik sorunlar

o nedir aga kulaklık çıkıyo yazınca
  12. J

pc de teknik sorunlar

pc de league of legensi açarken böle bil sorun almaya başladım sizce nedeni nidir
  13. J

gamin oyuncu koltuğu

5 bin civarında gaming oyuncu koltuğu önerir misiniz?
  14. J

Bilgisayar alcam en iyi hazır sistem nedir

Gözümün önünde bitti yeniledim stok bitmiş
  15. J

Bilgisayar alcam en iyi hazır sistem nedir

Sinerji Koios Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] linki https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-koios-ryzen-5-5500-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-43616/?SelectedProducts=52355,52354,52122,50800,50794,40647,36971,30940 Arkadaşlar bütçem 18 bin civarı...
Geri