Aslında genel olarak bilgisayarla uğraşırken ekranımın akmasını istiyorum. Kasama çok yatırım yaptım ve monitörüm bilgisayarıma göre çok hantal kaldı, ekran akıcı değil. Film de izlemiyorum aslına bakarsanız, yazılımla uğraşıyorum
anlıyorum
çok teşekkür ediyorum öncelikle.
ms tepki süresi oyun oynamayan biri için fark yaratır mı acaba bilginiz var mı?
ve hangi marka daha iyidir KTC mi yoksa gigabyte mı alınır acaba
https://www.itopya.com/philips-evnia-27m2n3500nl-27-180hz-05ms-hdmi-dp-free-sync-hdr10-qhd-fast-va-gaming-monitor_u28802
bu monitörün muadilleri var mıdır eğer kötü ise?
7000 lira için uygun mudur? elimde 1080p 100 hertz ekran var çok kasıyor.
Oyun oynamıyorum, ekranımın büyük olmasını, ghosting olmamasını, çözünürlüğü yüksek olmasını istiyorum ama akıcı da olmasını istiyorum. Şöyle fiyat performans 7-9bin aralığında 200-300 Hz arası 2k monitör bulunur mu ?
şuanda kasanın camı çıkık vaziyette, ondan kaynaklı değil bende.
Daha önce deneyimlemediğim için düşük ya da yüksek olduğuna tam karar veremiyorum ama oyun oynarken rahatsız ettiği kesin :/ Oyun oynamayacağım ama ileride kartımı satmak istediğimde coil whine olduğunu söylemem gerekecek ve bu da...
yeni açtım kartı ve test ettim, oyuna girdiğim gibi cızırtı geliyor. aynı PSU ya 9070xt sapphire pulse takıyordum sorun yoktu. değişim istedim, kargolayın inceleyelim diyorlar. kargoda zarar gelse nolacak...
evet, ilana faturasını da koymuş.kutusu açılmamış. zaten param güvende olduğu için kargo geldiğinde ürünü kontrol etme fırsatım olacak
anlıyorum ..
pg var evet
incehesapta 39000tl 5070ti gainward var. sahibindende 34000 + 1900paramgüvende ile sıfır palit 5070ti var. ne yapmalıyım? paramgüvende olduğu için sıkıntı olmaz gibi düşünüyorum. 3100 lira yüksek bir sayı bana göre