Ju5t isimli üyenin son içerikleri

1. Ju5t

5070 için işlemci önerisi

Öncelikle iyi forumlar doğrudur yanlıştır bilmiyorum ama benim mantığıma göre monitörü almak daha mantıklı gibi gün geçtikçe fiyatlar artıyor seneye işlemcinizi satarken fiyat artışından bir nebzede olsa etki görecektir ve harcayacağınız para daha az olabilir
  2. Ju5t

Bilgisayarım çalışırken BIOS a geçiyor

İyi forumlar :D Üniversiteden teslim aldığım technopc laptopta pardus ve windows 11 birlikte kurulu windowsta işlemlerimi hallederken cihaz bir anda güçten kesilmeden biosa geçiyor. Normalde açılırken boot sırasında biosa geçmesini anlarım ama bu durum bana çok garip geldi ve işlemlerimi...
  3. Ju5t

Hotmail hesabına mail gelmiyor

İyi forumlar, İnstagramdan eski bir hesabıma giriş yapmaya çalıştım ve yıllar önce kullandığım Hotmail hesabına mail gönderdi hotmail hesabının şifresini bulup girdim fakat doğrulama maili ne kadar doğrulama bağlantısı gönder desemde hiç bir mail gelmiyor:(
  4. Ju5t

1500tl Bütçe ile hediye önerisi?

Öncelikle iyi forumlar:) Arkadaşımın doğum günü geliyor ve 1500tl bütçem var bilgisayar donanımı ve ekipmanları iyi olduğu ve kulaklık mouse vb. ihityacı olmadığı için elektronik bir ehdiye aklıma gelmedi önerilerinizi alabilir miyim
  5. Ju5t

Mavi Ekran Yeni Aldığım Bilgisayar Sürekli Mavi Ekran Veriyor

Boot esnasında hata kodundaki dosyayı bulamadığından sanırım. Bir kurulum USB si hazırlayıp onarmayı deneyin ya da direk temiz kurulum yapın.
  6. Ju5t

30000₺ Telefon Önerisi

İşlemci olarak karşılaştırmalarını tam bilmiyorum s23 te snapdragon 8 gen 2 vardır ki taş gibi denebilir. S24fe de ise Exynos 2400e var exynos işlemciler son telefonlarla birlikte eski kötü şanını geride bıraktılar fakat 8 gen 2 ile karılaştırıldığında hangisi alır bilemiyorum
  7. Ju5t

Need For Speed 2015 Hala Oynanıyor mu?

Teşekkürler bir düşüneyim o zaman.
  8. Ju5t

30000₺ Telefon Önerisi

S24 FE kamera donanımı olarak ya s23 ün yada s22 nin sensörlerini kullanıyor bu sensörler seni üzmez ama geceleri belki tatmin etmeyebilir onun haricinde tasarım sana kalmış olarak düşnürsek iyi telefondur
  9. Ju5t

Need For Speed 2015 Hala Oynanıyor mu?

Sorum başlıkta. Hiç oynama fırsatı bulamadım ve şuan steamde indirimde, multiplayer hala oynanıyor mu? Hikayesi olsun oynanışı olsun almama değer mi?
  10. Ju5t

İnternet hızı normalden çok düşük

HP Pavilion 15-ab218nt 1710190918 telefonum destekliyor fakat bilgisayarda yok
  11. Ju5t

27'den 40'a bir artış oldu.
  12. Ju5t

sürücüyü kaldırıp tekrar kurdum biraz artış oldu. Hala tam istediğim olmasa da faydası dokundu. Teşekkürler:D
  13. Ju5t

Laptop kullanıyorum, wifi üzerinden bağlanıyorum fakat dediğim örnekte yine aynı koşullarda
  14. Ju5t

Adres değişikliği yapmıştım, 100mbps olan hızım bilgisayarımda en fazla 27 mbps. Telefonumda 100mbps i alabiliyorum fakat bilgisayarda neden bu kadar düşük anlamıyorum. Önceki evde aşağı yukarı 70-80mbps alıyordum.
Geri