Öncelikle iyi forumlar doğrudur yanlıştır bilmiyorum ama benim mantığıma göre monitörü almak daha mantıklı gibi gün geçtikçe fiyatlar artıyor seneye işlemcinizi satarken fiyat artışından bir nebzede olsa etki görecektir ve harcayacağınız para daha az olabilir
İyi forumlar :D Üniversiteden teslim aldığım technopc laptopta pardus ve windows 11 birlikte kurulu windowsta işlemlerimi hallederken cihaz bir anda güçten kesilmeden biosa geçiyor. Normalde açılırken boot sırasında biosa geçmesini anlarım ama bu durum bana çok garip geldi ve işlemlerimi...
İyi forumlar, İnstagramdan eski bir hesabıma giriş yapmaya çalıştım ve yıllar önce kullandığım Hotmail hesabına mail gönderdi hotmail hesabının şifresini bulup girdim fakat doğrulama maili ne kadar doğrulama bağlantısı gönder desemde hiç bir mail gelmiyor:(
Öncelikle iyi forumlar:) Arkadaşımın doğum günü geliyor ve 1500tl bütçem var bilgisayar donanımı ve ekipmanları iyi olduğu ve kulaklık mouse vb. ihityacı olmadığı için elektronik bir ehdiye aklıma gelmedi önerilerinizi alabilir miyim
İşlemci olarak karşılaştırmalarını tam bilmiyorum s23 te snapdragon 8 gen 2 vardır ki taş gibi denebilir. S24fe de ise Exynos 2400e var exynos işlemciler son telefonlarla birlikte eski kötü şanını geride bıraktılar fakat 8 gen 2 ile karılaştırıldığında hangisi alır bilemiyorum
S24 FE kamera donanımı olarak ya s23 ün yada s22 nin sensörlerini kullanıyor bu sensörler seni üzmez ama geceleri belki tatmin etmeyebilir onun haricinde tasarım sana kalmış olarak düşnürsek iyi telefondur
Adres değişikliği yapmıştım, 100mbps olan hızım bilgisayarımda en fazla 27 mbps. Telefonumda 100mbps i alabiliyorum fakat bilgisayarda neden bu kadar düşük anlamıyorum. Önceki evde aşağı yukarı 70-80mbps alıyordum.