Jumong isimli üyenin son içerikleri

1. Jumong

Gamepower Aero Ultra Ses Sorunu

o zaman bir ekolayzer uygulamasından ayarlayın hocam
  2. Jumong

Kablolu bağlayıp kulaklık simgesinden özellikler yapıp bi bakın çıkıyo mu
  3. Jumong

1759344002
  4. Jumong

150 bin tl ile yatırımlık ne alınır

Ben ethereum öneririm , bitcoinde olabilir alabileceğiniz riske göre göre değişir. Altın konusunda bu vakitten sonra çok bir potansiyel göremiyorum 2 yılda dolar bazlı 2 katına çıktı bu saatten sonra bilmiyorum zor(Artma ihtimali savaşlar var oldukça var ama ya savaşlar durursa ).Ama kesin...
  5. Jumong

o kulaklık sorunlu gibi
  6. Jumong

acaba başka kulaklıklar mı geldi bize , bana hiç kötü gelmedi. Bu arada hocam ekolayzerda bence sadece bassı arttırın kulaklığın en iyi sesinin öyle geldiğini düşünüyorum.
  7. Jumong

Hocam denetim masasına girin , ordan donanım ve sesten sese girin , kulaklığınıza sağ tık yapıp özelliklere girin (wifi ile girdiyseniz hoparlör kablo ile girdiyseniz kulaklık simgesi olucak) oradan geliştirmelerden bass artırmayı seçin hiç ekolayzerla uğraşmaya gerek yok o bassı yeterince...
  8. Jumong

Yeni aldığım sistem çok ısınıyor

O işlemci maalesef çok ısınıyor sıkıntı oluyosa sağlam bir soğutucu şart
  9. Jumong

Öneri En son izlediğiniz dizi/film?

En son izlediğim: The Last Of us 2. Sezon En sevdiğim: Game Of Thrones
  10. Jumong

HBO Max almaya değer mi

hepsiburada premium al
  11. Jumong

RDR2 iade edeyim mi ?

Burada çok ağır bir önyargı var, rdr2 bu hayatta oynadığım en iyi oyundur , oyuna zaman ver yeter ki .
  12. Jumong

Aylık 500 TL alıyorum ne yapabilirim?

Babanın veya annenin banka hesabında kendine altın hesabı aç istediğin parayla altın alabiliyorsun zaten o şekilde biriktir . Küçük paraları küçümseme zaman gelir o küçük paralar büyük paralara dönüşürler . Unutma damlaya damlaya göl olur.
  13. Jumong

Altın fiyatlari yukselmeye devam edecek mi

Evet artıcak , dolar bazında artmasa bile (çok zor bir ihtimal) ,tl bazında her türlü artar.Ekstradan şunuda söyleyeyim para birimlerine yatırım yapılmaz her para biriminin enflasyonu vardır, hem zaten altın dolar bazlıdır. Youtube dan Tunç Şatıroğlunun piyasalar yorumunu izlemeni tavsiye ederim...
  14. Jumong

Eşit ağırlık ilk 50 bin için kaç net gerekir?

Yanlış bilgilendirilme yapılmış ea 50k için öyle netlere gerek yok hem senin şu anki netin aşağı yukarı 50k için yeterli zaten hedefini daha yüksek tut
  15. Jumong

BES Için Banka Önerisi

Hocam burdan cevap bekleme , youtubedan Mert Başaran ve Emrah Lafçının tavsiyelerine bakabilrsin
Geri