Jumong isimli üyenin son içerikleri

1. Jumong

20-30K Bütce Telefon Önerisi

@şahin doğan ında bir fikrini al hocam , ama bana kalırsa bu fiyat bandında antutu v10 da 800 900k puan alan cihazlar alınmamalı(güzel fiyatta yakalarsan ayrı),düşündümde yerinde olsam s24 fe alırdım ptt awm de 29 k ya var
  2. Jumong

Hocam burda yazan cihazlar benzer cihazlar ben burda fiyata bakarim yerinde olsam alacagın tarihe kadar fiyatları takip et uygun fiyata buldugunu al
  3. Jumong

O zaman Samsungun bu fiyat bandındaki cihazları ideal seçenekler, hem ben telefonda oyun oynayan biri degilim ama bu islemci gücünü önemsemeyecegim anlamina gelmez herseye etkisi var islem gücünün.
  4. Jumong

Hocam onceliklerini sıralarmısın mesela yazılım > kamera >işlemci gücü gibi benim icin öncelik her cihazda islemci gücüdür
  5. Jumong

Pocoyu neden onermiyorsun
  6. Jumong

20 bindeyken bir arkadaşa aldırdım çok iyi fiyattı
  7. Jumong

Hocam kapasitede de hızlı şarjdada önde bir cihaz
  8. Jumong

Poco x7 pro önerimdir geçen hafta 20k ya düşmüştü fiyatı takip edip o fiyattan yakalarsan rakipsiz, gerçi bu fiyatlada iyi
  9. Jumong

Gamepower Aero Ultra Ses Sorunu

o zaman bir ekolayzer uygulamasından ayarlayın hocam
  10. Jumong

Kablolu bağlayıp kulaklık simgesinden özellikler yapıp bi bakın çıkıyo mu
  11. Jumong

1759344002
  12. Jumong

150 bin tl ile yatırımlık ne alınır

Ben ethereum öneririm , bitcoinde olabilir alabileceğiniz riske göre göre değişir. Altın konusunda bu vakitten sonra çok bir potansiyel göremiyorum 2 yılda dolar bazlı 2 katına çıktı bu saatten sonra bilmiyorum zor(Artma ihtimali savaşlar var oldukça var ama ya savaşlar durursa ).Ama kesin...
  13. Jumong

o kulaklık sorunlu gibi
  14. Jumong

acaba başka kulaklıklar mı geldi bize , bana hiç kötü gelmedi. Bu arada hocam ekolayzerda bence sadece bassı arttırın kulaklığın en iyi sesinin öyle geldiğini düşünüyorum.
  15. Jumong

Hocam denetim masasına girin , ordan donanım ve sesten sese girin , kulaklığınıza sağ tık yapıp özelliklere girin (wifi ile girdiyseniz hoparlör kablo ile girdiyseniz kulaklık simgesi olucak) oradan geliştirmelerden bass artırmayı seçin hiç ekolayzerla uğraşmaya gerek yok o bassı yeterince...
Geri