Jumong isimli üyenin son içerikleri

1. Jumong

800-900 Tl Kulaklık Öneri

https://www.amazon.com.tr/dp/B07PGW39VB?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  2. Jumong

İzlediğiniz En İyi Dizi Nedir? ve Bana Ne Önerirsiniz?

İzledikçe çok uzun olmasını isteyeceksin zaten hem kötü olan o final yeni bir başlangıç
  3. Jumong

En sevdiğiniz şarkı & müzik ne?

lux aeterna
  4. Jumong

İzlediğiniz En İyi Dizi Nedir? ve Bana Ne Önerirsiniz?

Game of Thrones Bu yapımı izlerken yaşadığım duyguları başka yapımlarda yaşamadım . Kalitesinden yana kimsenin bir şüphesi yoktur finalinin kötülüğünde de hemfikirizdir ama bu tüm yapımı kötü yapmaz , direkt en iyi dizi derim. İzlemediysen Spartacüs,Dexter,Vikings,Sherlock,Chernobyl,Attack on...
  5. Jumong

❌İndirim Bitti! Pierre Cardin Bisiklet Yaka Tişört , Kuponla 4lü Alımda Tanesi 274,60tl

@3ren7 @forxeo @Emir87 @Themaven @cantravolta @AirLife @Zalımo @aliyavuz61 @KriptoSuleyman @FreeSouL @TheDarkKnight @Lionheart @ramcoloji @canpltt @7mit @Demonofhell @zaga74 @Toaakk Hocalarım tişörtlerin kalitesini beğendinizmi , ben gayet kaliteli buldum
  6. Jumong

❌İndirim Bitti! Pierre Cardin Bisiklet Yaka Tişört , Kuponla 4lü Alımda Tanesi 274,60tl

Hocam 300e 150 kuponunu kullan fazla istiyosan farklı farklı hesaplardan al
  7. Jumong

Hocam regular olanın xl ının sana olması lazım ama yinede bel göğüs uzunluğunu söyler misin beden tablosunu vermişler
  8. Jumong

Hocam mobildeysen pcden , pcdeysen mobilden denesene bi 1778433255 Daha denemdim hocam
  9. Jumong

hocam pierre cardin satıcısına gir ordan kuponu verir belki, iki farklı versiyonu var slim ve regular , çok geniş olduklarını sanmıyorum. 1778433047 Hocam sepete 4 tane ekleyince de mi gözükmüyor
Geri