@şahin doğan ında bir fikrini al hocam , ama bana kalırsa bu fiyat bandında antutu v10 da 800 900k puan alan cihazlar alınmamalı(güzel fiyatta yakalarsan ayrı),düşündümde yerinde olsam s24 fe alırdım ptt awm de 29 k ya var
O zaman Samsungun bu fiyat bandındaki cihazları ideal seçenekler, hem ben telefonda oyun oynayan biri degilim ama bu islemci gücünü önemsemeyecegim anlamina gelmez herseye etkisi var islem gücünün.
Ben ethereum öneririm , bitcoinde olabilir alabileceğiniz riske göre göre değişir. Altın konusunda bu vakitten sonra çok bir potansiyel göremiyorum 2 yılda dolar bazlı 2 katına çıktı bu saatten sonra bilmiyorum zor(Artma ihtimali savaşlar var oldukça var ama ya savaşlar durursa ).Ama kesin...
acaba başka kulaklıklar mı geldi bize , bana hiç kötü gelmedi. Bu arada hocam ekolayzerda bence sadece bassı arttırın kulaklığın en iyi sesinin öyle geldiğini düşünüyorum.
Hocam denetim masasına girin , ordan donanım ve sesten sese girin , kulaklığınıza sağ tık yapıp özelliklere girin (wifi ile girdiyseniz hoparlör kablo ile girdiyseniz kulaklık simgesi olucak) oradan geliştirmelerden bass artırmayı seçin hiç ekolayzerla uğraşmaya gerek yok o bassı yeterince...