Jumyyy isimli üyenin son içerikleri

1. J

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ne zaman geliyor bu ürünler nasıl haberdar olabiliriz
  2. J

Fazeon x24f240p alınır mı

Bilen kimse yok sanırım çok riskli gibi duruyor almak
  3. J

Fazeon x24f240p alınır mı

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-fazeon-x24f240p-24-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1161479388.html Monitör bu arkadaşlar bu fiyata 240hz monitör yok herhalde iş görür mü cs valo için yoksa alınmayacak bir risk mi olur çok incelemesini vs göremedim çünkü fikirlerinizi...
  4. J

Anakarttan gelen cızırtı sesi

Hocam ben ekran kartı hariç pc yi yeni topladım da ondan şüphe ettim bir yerde bir şey varsa diye ekran kartıyla iadere ederiz artık
  5. J

Hocam peki eski kasadan yeni kasaya geçirince olması doğal bir şey mi bi ayarı vs bozuk olabilir mi eskiden 8 pin kullanıyordum şuan 6+2 bağladım tek fark o 1758723272 1758723305 Ses bu şekilde beyler dediğiniz yüksek ihtimalle cw
  6. J

Kart eskidi hocam artık demek ki eskiden yoktu çünkü yeni kasada oldu
  7. J

Hocam aidanın stress testinde gpu hariç bütün şeyleri tikleyip deniyorum ses yok orda ssd yi de test ediyor sanırım doğru muyum seçeneklerde vardı çünkü
  8. J

Hocam ekran kartim rx 6700 3 4 yıldır kullanıyorum eski kasada yoktu yeni kasaya takınca başladi o yüzden şüphenmemiştim ama yüksek ihtimalle ekran kartından aida64 de ekran kartı hariç stress testi yaptığım da ses gelmiyor gpu testinde biraz geliyor ama asıl ses cs girince gelmeye başlıyor ya...
  9. J

Anakart yeni ya hocam ordan mi geliyor diye emin olamıyorum işlemciyi teste soksam belli olur mu ordan 1758672178 Aida ile teste soktum sistemi gpu hariç diğerleri bir cızırtı vs gelmedi dediğiniz gibi ekran kartı ile alakalıdır dimi sorun anakartla ilgili bir sıkıntı yoktur
  10. J

Ekran kartının fanlarini durdurunca yine de geliyor hocam dursa bile gelir mi cw sesi yine de
  11. J

Ses kaydını yollayamadım ama net bir şekilde anakarttan geliyor
  12. J

Arkadaşlar oyuna girdiğim zaman anakarttan fena bir cızırtı geliyor alt tab atınca gidiyor yükte olan bir şey yani bir ayar varmış biosta onu da kapattım düzelmedi. yavaşça ekran kartının fanı olsun diğer fanlari durdurdum sesin geldiği yer sabit anakarttan geliyor ses bu şekilde kart daha bugün...
  13. J

Ekranda bir adet yeşil piksel var

Işık sızması o kadar çok rahatsız etmedi beni ama bence biraz var 1758411421 Yeşil nokta olmasaydı normal kullanırdım öyle söyleyeyim
  14. J

[H1 id='FONTRobotoCOLORrgb56+56+56AOC+AGON+24G42ECOLORFONT']AOC AGON 24G42E[/H1]
  15. J

Itopya iade ya da değişim kabul eder mi bir de bu konu var hiç bir bilgim yok
Geri