O ihtimali dusunmemistim :) Kendi hoparlorumu taktim.
Onun disinda ilk intiba gayet iyi bu arada. Bir iki kucuk ayarla kendine geliyor monitor. Biraz kurcalamak lazim. Cok premium hissettirdigini soyleyemem ama panel kalitesi gayet tatminkar. Arada kalan arkadaslarin sormak istedigi bir sey...
https://www.tissotwatches.com/tr-tr/t1454079705701.html
Şu tarz bir şey arıyorum hocam. Tam olarak benzemesine gerek yok ama genel tarz olarak bu tarz bir şey istiyorum.
2.0 olabilir. 2.0 compatible yaziyor cunku. Arkaya da denedim one de ama arkaya olmasi lazimmis galiba. 3.0 olmasi sart midir. Isin kotu yani simdi bambaska bir hata veriyor. Atayim onu da birazdan.
Bir de 3.0 alsam cozum olur mu sizce
1716037975
Kurulum ekranı bile gelmiyor artık. İyice karıştı...
Kasa geldi bugün ancak windows 11 kurulumunda fotoğraftaki hatayı alıyorum. Birçok şey denedim ama nafile. Var mıdır çözümünü bilen. Rufus yoluyla usbye kurdum windowsu ama hiçbir şekilde bu sekmeyi geçemedim.
1716035976
Browse diyince ssd ve windows 11 kurulu USB gözüküyor.
Merhaba tekrardan, küçük bir güncelleme yapayım,
Vatan'la görüştüm tekrar ve yoğunluktan dolayı bazı sistemlerin toplanmadan çıktığı belirtildi. Çözüm olarak en yakın mağazaya bilgi verildi ve toplama konusunda yardımcı olacaklarını söyledi arkadaş. Ekstra fan almam konusunda onu da ekleyip...
Takılacağı yere çekmeye çalışıyorum hocam zaten ama nafile. Kasanın arkasına bağlanmış bir şekilde galiba. Açıp oradan çözmek lazım anladığım kadarıyla.
Omru laptoplarla geçen birisi için bir tık sancılı bir süreç gibi. Bir heves kurcalamaya başladım. Sonra kasanın yanındaki power supplydan (sanırsam GPU için olan) kabloları çekeyim falan dedim gelecek mi diye. Bana misin demiyorlar. Sabit duruyorlar. Anakarti vs kurmayı halledebilirim ama...
Birkaç şubeyi aradım ama her kafadan bir ses çıkıyor.
- İlk şube merkez onayı istedi.
- İkinci şube getirin iki üç gün sürer dedi. Ücret karşılığı aynı gün hizmeti yok mu diyince 1300 liraya anti-virus alırsanız yapabiliriz dedi.
- Üçüncü mağaza ise satış sonrası teknik destek sağlayamıyoruz...
İyi akşamlar herkese, yaklaşık bir hafta önce telefon üzerinden sipariş olusturabilmistim. Bugün kasa geldi ancak toplamadan yollamışlar. Fatura üstünde montaj yapılmıştır vs gibi bir ibare de var.
Daha önce hiç toplama tecrübem olmadığı için gözüm kesmiyor. Vatan'ı aradığımda yarın arayıp...
Merhaba herkese, ben de az önce vatan iletişim hattı üzerinde oluşturdum 4070'li model için siparişi. Yaklaşık bir 40dk bekledim ama stok vardı. 3 taksitli şekilde aldım. 10 gün içerisinde tahmini çıkar dedi kargo arkadaş.