jungre isimli üyenin son içerikleri

1. J

İphone 12 mi SE 2022 mi

aynen hocam uzun bir düşünmeden sonra 13 her iki cihazdan daha mantıklı teşekkür ederim yorumlarınız için
  2. J

İphone 12 mi SE 2022 mi

hocam bende araştırdım mart yazıyor ama şuan kullandığım telefon her geçen gün kötüye gidiyor ilk başlarda pek sorun etmedim ama artık cidden can sıkmaya başladı 15 dakikadan uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanamıyorum ekran çıldırmaya başlıyor 1733435579 aynen o yüzden doğrudan faturalı...
  3. J

İphone 12 mi SE 2022 mi

hocam trendyolda buldum 12, trendyolun kendisi satıyor sorun olacağını sanmıyorum sıfırdır diye düşünüyorum ayrıca ikinci eldeki çekincem herhangi bir sorun olduğunda karşımda muhattap bulamama korkusu
  4. J

İphone 12 mi SE 2022 mi

hocam yurt dışı cihazla uğraşmak istemiyorum açıkçası kafam rahat olsun tr cihazı olsun ayrıca sıfır olsun
  5. J

İphone 12 mi SE 2022 mi

peki hocam öneriniz nedir detaylı bir şekilde baktığınızda, se 3. nesil mi dersiniz yoksa 12 mi
  6. J

İphone 12 mi SE 2022 mi

Cümleten merhabalar, 2 yıldır android telefon kullanıyorum 6 ay önce ekranım kırılmıştı yaptırdım ama son 1-2 haftadır ekran kendi kendine dokunmaya bazen de dokunmatiği algılamamaya başladı bu durumdan aşırı sıkıldım daha öncesinde 2 yıl İphone SE 2. nesil kullandım gayet memnundum, sorunlar...
  7. J

Termal Macun önerisi

Hocam cümleten iyi günler, excalibur g770 laptopum var içerisinde i5-12450H işlem mevcut sizlerden ricam bana güzel bir termal macun önerisinde bulunabilir misiniz?
Geri