junkchanser isimli üyenin son içerikleri

1. J

🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

Bunu alan kardeşlerim forumda ne işiniz var sizin ...
  2. J

❌İndirim Bitti! TCL 65p8l 65" 165 Ekran Mini Led (Tükendi) TCL 55p8l 30bin Stok Var

Ara ara kontrol edin stoklar düşüyor bu fiyatlara tekrar düşer diye düsünüyorum.
  3. J

❌İndirim Bitti! TCL 65p8l 65" 165 Ekran Mini Led (Tükendi) TCL 55p8l 30bin Stok Var

112 dim zone giriş seviye mini-led çok bir performans beklemeyin ama sonuçta bir miniled...
  4. J

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Aradım 10 gün sonra gelecek diyor neden böyle acaba.
  5. J

Amazon depo ürün alanlar tv aldım hala kargoya verilmedi 1 haftayı geçti sorun mu var yoksa normal mi uzun mu sürüyordu böyle?
  6. J

❌İndirim Bitti! TCL 65c6k Miniled TV 49k

Günlerdir bu fiyata satılıyor daha da düşsede çok düşmez fiyat ihtiyaç varsa alınır
  7. J

65 inç yeterliyse alınır ama büyük almısken 55 ile 65 arasında çok fark yok...
  8. J

hangi modele bakıyorsunuz?
  9. J

[H3 id=''][/H3] Evet u95a modelleri QD-miniled diye geçer kaliteli görüntü ve premium panel var kimilerine göre tcl markasındakilerle aynı birebir panelin kullandıgı söyleniyor mağazalarda açık var teknosa vatan gibi giderseniz bir inceleyin orada görüntüsü hosunuza gidecektir.
  10. J

nexti alma kendi yapay zekası yok görüntüyü yayını bozuyormuş çamurlaşma var yani, iffalcon tcl alınabilir.
  11. J

Amazon depodan aldım ikinci el yeni gelecek daha ama araştırdım biraz içime sinmedi.
  12. J

ben aldım 39 a onu ama iade etsem mi diye düsünüyorum.
  13. J

yok ama alırken açıklama orjinal kutusunda hasar olacaktır başka bir kutuda gönderilecektir yazıyordu. Sanırım iade edicem bunu böyle yazıyor çünkü.. Durum: Kullanılmış - Çok İyi Durumda Yorum: Ürün orijinal ambalajından başka bir kutunun içinde gönderilir. Orijinal ambalajda zarar olacaktır...
Geri