Juqn isimli üyenin son içerikleri

1. J

Kingdom Come Deliverance 2 FPS drop yaşıyorum

Ya bir şey soracağım 1 haritadan sonra 2 harita açılıyor ya orada yataklara bakınca FPS drop giriyor sadece yataklarda oluyor o da yer yatakları onlara bakınca FPS drop giriyor nedeni nedir yani sende de oluyor mu merak ettim
  2. J

Bilgisayarımı ne kadara satabilirim? yardım

28k koy zaten bir indirim yaptırmaya çalışacaklar 27 26k arası satarsın monitörü ayrı bir şekilde 4.7 yap 4 gibi 3.850 gibi sat
  3. J

❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

Hocam siparişi verdim geldiğinde geri dönüş yapacağım güvenilir mi değil mi diye
  4. J

Ssd alacağım kararsız kaldım

Bu alınır mı 1600 TL diyor satıcı
  5. J

Yardım Bu Hava Soğutma R5 5600 İçin Yeterli Olur mu ?

Ben olsam üstüne birazcık daha koyup sıvı soğutucu alıp ona takarım
  6. J

Çözüldü✓ Bu Sistemi Nasıl 18.000'ne Satamıyorum?

Vallahi aga sistem topladım 1 ay 2 ay olmuştur O zamanlar görsem direkt kapardım havada kapardım hatta para olsa şimdi yine kaparım 1719277200 Bu arkadaşın taktiğini de yapabilirsin genellikle işe yarıyor her zaman yaptığım taktik ayrıca fiyat çok ucuz olduğu için de şey yapıyor olabilirler Bir...
  7. J

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600&Rx6600 darboğaz problemi

Yahu sanal çözünürlük ne kadar iyi bir şeymiş ya kardeşim çok sağ ol tüm kasmalar falan donmalar gitti ama bir tek sıkıntı var 1080p'den başka tüm çözünürlükleri açıyor 8k'ya kadar garip bir şey
  8. J

Aga bu sanal çözünürlük çalışmıyor yav siyah ekranda kalıyor yüksek çözünürlüğe çekince
  9. J

Evet 1716162656 Tam hatırlamıyorum ama iyi bir şey var 650 watt Gold+ diye bir ibaresi de var 1716162775 Bu sanal çözünürlüğü açtım ama yüksek çözünürlüğe alınca ekrana görüntü gelmiyor
  10. J

Sana çözünürlük derken
  11. J

Şimdi oyunlarda anlık bir düşme oluyor drop giriyor %100 kullanırken bir anda %2'ye takılıyor %80'den %5'e düşüyor horizon forbidden west oynamak istiyordum oyun gram oynamıyor düşük grafiklerde denedim ortada da yüksekte de ultra'da da denedim değişen hiçbir şey yok nedeni nedir acaba CS go'da...
  12. J

r5 7500f işlemciye sıvı soğutucu bile yetmiyor

Kesinlikle bir şeyler yanlış yapıyorsun arkadaşa da topladık aynı sistemden stok soğutucu ile kullanıyor ve hiçbir sıkıntı yok yani o dediğin dereceleri görmedi bile
  13. J

Ederi nedir oyunlarda nasıldır

rx6600 al aga buna bulaşma pişman olursun
  14. J

Amd Ryzen Master açılmıyor

amd ryzen 3 2200G 1714768954 .
  15. J

Amd Ryzen Master açılmıyor

Daha geçen güne kadar açılıyordu bir anda açılmayı durdurdu (Driver Not installed) diyip duruyor ve çözümlere baktım yapmaya çalıştım ama değişen bir şey olmadı ve ya OVERCLOCK yapabileceğim başka bir yöntem var mı
Geri