G2524h modeli benimki. Fiyatı baya tuzluydu aldığımda. O yüzden dedim diğer türlü kötü bir yanı yok. Monitörün renk ayarları ve geforce control panelin ayarlarıyla oynayıp öyle ortalama bir renk ayarlarına denk getirebildim.
1747755819
Arkadaşların dediği gibi servis kalitesine güvenip aldım...
Aynı monitör bende de var. Monitörün kendi preset ayarları harbiden çok sarı. Biraz ayarlama yapınca diğer halinden kesinlikle daha iyi. Kullanılmayacak gibi değil ama bir daha almazdım büyük ihtimal. (fiyatı malum.)
Yok aslında kastettiğim o değildi. Bir arkadaşım altta görev yöneticisi açıkken daha yüksek fps aldığını söyledi. Aynı durum fazla fps arttırmasa da benim için de geçerli. Aynını deneyip fps de bir fark olup olmadığını test etmenizi istemiştim.
Ayrıyeten gerçekten alt tab olmuyor mu?
Arkadaşlar selam. 2 yıllık telefonumda ( Redmi Note 8 Pro ) son iki haftadır youtube da video veya shorts izlerken kasma yaşıyordum. 480p üstü çözünürlüklerde oluyordu sadece. Birkaç cözüm aramıştım ama net bir çözüm bulamadım.
(Çözüm telefondan telefona veya modele göre değişiklik...
Kurumsal anahtardan olacağını zannetmiyorum uzun süredir bende kullanıyorum öyle bir durumla karşılaşmadım. Yedeğini al formatla bence eskiden çok oluyordu format istemesemde en iyi çözüm oluyordu.
1700844221
Biraz araştırdım ama çok konu yok bu problemle alakalı