Just isimli üyenin son içerikleri

1. Just

Steam Çöktü Galiba Sizde De Çöktü mü?

çökmüş senin dolarlara
  2. Just

açıldı heralde oyuna falan giriyor
  3. Just

her salı böyle olmuyor muydu zaten yanlış mı hatırlıyorum?
  4. Just

bu https://steamstat.us/
  5. Just

aynen çökmüş
  6. Just

SSD De Hıcbırsey yok Ama Cok Sey Var?

Treesize yükle görürsün ne ne kadar yer kaplıyor
  7. Just

DELL G2724D vs Lenovo R27QE

G2524h modeli benimki. Fiyatı baya tuzluydu aldığımda. O yüzden dedim diğer türlü kötü bir yanı yok. Monitörün renk ayarları ve geforce control panelin ayarlarıyla oynayıp öyle ortalama bir renk ayarlarına denk getirebildim. 1747755819 Arkadaşların dediği gibi servis kalitesine güvenip aldım...
  8. Just

DELL G2724D vs Lenovo R27QE

Aynı monitör bende de var. Monitörün kendi preset ayarları harbiden çok sarı. Biraz ayarlama yapınca diğer halinden kesinlikle daha iyi. Kullanılmayacak gibi değil ama bir daha almazdım büyük ihtimal. (fiyatı malum.)
  9. Just

Rehber HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar

Doğru. Bende kullanıyorum aynı kulaklığı %50-55 tam yeterli seviyeler.
  10. Just

CS 2 MSI Afterburner testi

Yok aslında kastettiğim o değildi. Bir arkadaşım altta görev yöneticisi açıkken daha yüksek fps aldığını söyledi. Aynı durum fazla fps arttırmasa da benim için de geçerli. Aynını deneyip fps de bir fark olup olmadığını test etmenizi istemiştim. Ayrıyeten gerçekten alt tab olmuyor mu?
  11. Just

CS 2 MSI Afterburner testi

Hocam merhaba biraz alakasız ama görev yöneticisi arkada açıkken ve kapalıyken fps değerlerine müsaitseniz bir bakabilir misiniz?
  12. Just

Youtube Kasma Sorunu (Mobil)

Arkadaşlar selam. 2 yıllık telefonumda ( Redmi Note 8 Pro ) son iki haftadır youtube da video veya shorts izlerken kasma yaşıyordum. 480p üstü çözünürlüklerde oluyordu sadece. Birkaç cözüm aramıştım ama net bir çözüm bulamadım. (Çözüm telefondan telefona veya modele göre değişiklik...
  13. Just

Öneri En Sevdiğiniz Ve Şiddetle Tavsiye Etiiğiniz Oyunlar

Uğraştırıcı ama modlu skyrim.
  14. Just

Bilgisayar bileşenlerim uyuşmuyor galiba bu konuda bilgilendirimisiniz

Oyun içi fps kilidini kaldırdın mı?
  15. Just

Her programda 0x5c00000e hatası

Kurumsal anahtardan olacağını zannetmiyorum uzun süredir bende kullanıyorum öyle bir durumla karşılaşmadım. Yedeğini al formatla bence eskiden çok oluyordu format istemesemde en iyi çözüm oluyordu. 1700844221 Biraz araştırdım ama çok konu yok bu problemle alakalı
Geri