JustCort isimli üyenin son içerikleri

1. JustCort

Akıllı Saat/Bileklik Önerisi

Selamlar, spor yaparken verilerimi takip etme amaçlı ve uyku takibi yapabilen, dışarıda telefonumu çantamdan çıkarmaya gerek kalmadan saate bakabileceğim, gelen mesajları görebileceğim bir akıllı saat/bileklik arıyorum. Apple ekosistemine uyumlu olsun diye ilk seri Apple Watchlara baktım fakat...
  2. JustCort

Format USB’m 2 Partition oldu.

Selam,W10 Format USB’si hazırladım fakat format atmaya çalışırken boot managerda iki tane gözüküyor partition 1 ve partition 2 olarak. ikisinden herhangi birini seçtiğimde de ekran saçmalaşıyor fotoğrafını ekliyorum. Fotoğraftaki Partition 1den bootlamaya çalışırken oluyor. Partition ikiyi...
  3. JustCort

Çözüldü✓ R3 3100 + RX570 Sistem Ne Kadar Eder?

Teşekkür ederim👐🏻
  4. JustCort

Bu kadar çok edeceğinden emin misiniz?
  5. JustCort

Merhaba,laptop almak için sistemimi satacağım fakat fiyatını belirleyemiyorum. Sistemde hiçbir zaman mining tarzı şeyler yapmadım ve ağır kullanıma maruz bırakmadım sadece ödev yapmak ve birkaç oyun oynamak için kullandım. Özellikler: Ryzen 3 3100 (İşlemci) Rog Strix RX570 8GB (Ekran Kartı)...
  6. JustCort

7000₺ Bütçe ile Telefon Önerisi

Selam,anneme telefon alacağım maksimum 7500₺ye kadar bütçem var. Ekranının iyi olması,kamerasının iyi olması,güncel/yeni bir telefon olması ve uzun bir şarj ömrü olması önemli. Tercihen Redmi gibi markalara bakıyorum. Yurtiçi alacağım
  7. JustCort

Jabra kulaklıklarda orijinallik nasıl anlaşılır?

Evet hocam,kulaklığı kullanmak için almayacağım geliştirmeye çalıştığım bir tasarım var ve bu tasarımı da elite 4 gibi kulaklıkların bazı özelliklerini detaylı inceleyerek geliştiriyorum
  8. JustCort

Jabra kulaklıklarda orijinallik nasıl anlaşılır?

Selam,yaşadığım şehirde Jabra Elite 4 Active satan birisini buldum fakat ürünün faturası yok,ürünün orijinal olduğunu söylüyor. Kulaklığı almak için buluşacağız bugün ve test edeceğim,orijinalliği anlamak için Jabra marka kulaklıklarda en iyi yöntem nedir?
  9. JustCort

IOS 16 yüklenmeli midir?

Hocam o zaman güncelliyorum ben de. Umarım kamera ve bataryada bir sorun yaşamam. Bu arada 15.6’ya jb ile mi döndünüz?
  10. JustCort

IOS 16 yüklenmeli midir?

Hocam ben de gayet standart bir kullanıcıyım. Sosyal medya bile kullanmıyorum dizi izlerim,fotoğraf çekerim,müzik dinlerim başka da bir şey yapmam fakat bilemedim. Amacım telefonu kullanabildiğim kadar uzun süre kullanıp e-waste yapmamak o yüzden en az zararı vermek istiyorum. Bir kaç kişi böyle...
  11. JustCort

IOS 16 yüklenmeli midir?

Arkadaşlar selam,elimde bir IPhone 11 var ve şuanda 15.5 sürümünde aldığımdan beri güncellemedim telefon yavaşlar diye fakat şu son zamanlarda IOS 16 ile gelen özelliklerden bir kaçına ihtiyacım oldu. Bazı kişiler güncellemeden sonra bataryalarının daha kötü bir performans sunduğunu,bazı kişiler...
  12. JustCort

1000₺ Kulaklık Tavsiyesi

Dediğiniz gibiymiş hocam. Düz modelde pasif gürültü engelleme,Active modelinde ise aktif gürültü engelleme varmış epey.com sitesine göre.
  13. JustCort

1000₺ Kulaklık Tavsiyesi

Anladım,teşekkürler biraz araştırdıktan sonra bu kulaklığı alırım sanırım.
  14. JustCort

1000₺ Kulaklık Tavsiyesi

Güzele benziyor. Anlamadığım tek bir konu var Elite 3 Active ile düz Elite 3 aynı mı yoksa aralarında bir fark olan iki ayrı model mi? Aralarında fark varsa nelerdir? İnternette pek bulamadım farkı
  15. JustCort

1000₺ Kulaklık Tavsiyesi

Arkadaşlar selam,sadece ve sadece müzik dinlemek amacıyla bir kulaklık arıyorum. Bütçem 1.200₺’ye kadar çok hafif esneyebilir. Kablosuz,kulak içi ve tasarımı da kötü olmayan bir şey istiyorum çünkü genelde dışarıda kullanacağım. Müziği gerçekten iyi dinletebilen bir kulaklık istiyorum. Gürültü...
Geri