Hazır sistem hocam. Fiyatı öylesine yazdım altı üstü de olabilir güvenilir site ve sağlam sistem olduğu sürece. Sadece sistem arıyorum bu arada, mouse vs yok.
Arkadaşlar selamlar,
Aşağıda belirttiğim özelliklere sahip bir sistem arayışımız var. Satıcı güvenilirliği ve ödeme kolaylığını göz önüne alarak önerebileceğiniz sistemler var mıdır?
İşlemci: i9 yeni nesil
Ekran Kartı: 16gb vramli nvdia
Ram: ddr5 32gb
Anakart: wifi desteği olsa iyi olur
Ssd...
Selamlar arkadaşlar,
Reklamcılık yapan biri için sistem bakıyorum. Oyun vs oynamıyor dükkana alacak bilgisayarı. Bir tanıdığı saçma sapan monster kasalar önermiş. Ortalama 65K civarlarına işe yarar ve ilerde de yükseltilebilecek sistem önerileriniz varsa yazar mısınız?
Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar selamlar,
İnşaat mühendisi bir arkadaşım için laptop önerisine ihtiyacımız var. Öncelikli olarak CAD uygulamaları için kullanılacak. Arada oyun oynayacak. Bir de RGB klavye şartı da var. 100-120kya kadar bütçe esnetilebilir ama daha ucuza öneri varsa tadından yenmez tabi. Öneriler...
Tekrar baktım da haklısınız hocam. Sanırım ilk attığım sistemden vazgeçip bunu koyacağım onun yerine. Teşekkür ederim katkınız için. Yine de farklı önerilere halen açığım arkadaşlar.
Arkadaşlar selamlar,
Bütçe max bu kadar. Bu bütçeye bundan daha mantıklı bir alternatif bilen var mı? 1080p gaming için alınır mı?
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-13100f-rtx-5060-h610m-480gb-m-2-ssd-16gb-ram.html
Arkadaşlar selamlar.
Bu bütçe aralığında güncel en mantıklı seçenekler neler? Fiyatların fırladığını ve şu sıralar bu bütçelerde fazla opsiyon bulunmadığının farkındayım. Yine de bilgisi olan kardeşler bir el atarsa çok sevinirim.
Teşekkürler.