justiceking1967 isimli üyenin son içerikleri

1. J

İkinci el ekran kartı alıyorum yardımcı olurmusunuz?

Msi 2x mesh rx6600 Asus dual rx6600 İkiside aynı fiyat 5.500. İkinci el satın alıcağım elimde ikisininde testi var kafamın takıldığı yer. Frekansları arasında çok fark var. Hangisini tercih etmeliyim? Msi ın 2 ay daha garantisi var. İkisininde içi açılmamış güvenlik etiketleri üstünde...
  2. J

İkinci El işlemci alıyorum yardımcı olurmusunuz?

Garantisi önümüzdeki ay bitiyor. aldım parçaları , zaten almadan önce fanı söküp macununa bakmak istedim Üzerinde nerdeyse hiç macun kalmamıştı sıcaklığı ona saydım aldım .
  3. J

peki sağol 1731615893 güç 80w normalmi
  4. J

gigabayt b450m h anakart ve corsair ddr4 16gb 3200mhz ram ile 4000 yazmış daha pazarlık yapmadım 1731615728 peki bu sıcaklık nasıl ?
  5. J

ryzen 5 5500 almak için test fotosu istedim bunu attı normalmi alınır mı?? termal macunu 1buçuk senedir değiştirmemiş garantisinin bitmesine 2 ay daha var.
  6. J

Asus B450 Mİ? Colorful B450 Mİ?

Elimde asus b450mk2 ve colorful b450m-hd anakart var. İkisinden birini kullanıcam diğerini satıcam. Hangisini önerirsiniz? COLORFUL DA SOĞUTMA VARMIŞ ASUSTA YOK. işlemcim ryzen 5 4500 ilerde overclock yapma ihtimalim var. Çok kararsız kaldım.
Geri