Windows ISO'sunu cracklemek için kullanılan o dosyalar USB'ye, USB'deki o Windows kurulum dosyalarına veya disklere bulaşabilir mi? Kendisini kopyalayabilir mi? Kopyalarsa antivirüs bunu virüs olarak görür mü?
Bazıları virüs demiş. Kaspersky ile iki defa tarattım bir şey bulamadı bu neden olabilir? Dosyaların özelliklerine baktığım zaman erişim tarihi olarak 3 ve 4 dakika olarak gösteriyor ancak ben 1 saat önce açmayı denedim. Bu neden olabilir? Virüs olabilir mi çalıştırdığım zaman bu hatayı verip...
1.Geçen günlerde tam tarama yaptığımda 1 Milyon dosya taradı. Şimdi ise 800 bin civarlarında dosya taradı bu neden olabilir?
2.Her veritabanı güncellemesi sonrası tam tarama yapmak gerekir mi?
3.Tarama bittiği zaman 800 bin küsür nesne tarandı diyor ancak raporlara baktığım zaman 200 bin küsür...
1.Orijinal olmayan iso dedim hocam
2.Benim sorunum çakma windows değil çakma bir windows iso su ile windows kurulunca ondan gelen virüs. Benim olayım KMSpico değil
Yani orijinal olma iso ile windows kurulursa ve bundan virüs çıkarsa bunu antivirüs herhangi bir şekilde (taramalarda,gelişmiş tehdit korumasında vb.) Bulur değil mi?