Justin7 isimli üyenin son içerikleri

1. J

Sivilce Tedavisinde Kreatin Kinaz Sorun Yaratır mı

Teşekkür ederim
  2. J

Daha başlamadım tereddüt ediyorum 10 mg yazdı Kinaz 300 çıktı fazla antrenmana abanma dedi ben hem antrenman yapmak hem de kullanmak istiyorum antrenmanı da yoğun değil de daha dengeli yapmak istiyorum
  3. J

Arkadaşlar 1 aydır falan spora gidiyorum yeni başladım öyle çok ağır antrenmanlar yapmıyorum ama tükenişe gidiyorum haftada 4 gün gidiyorum bugün sivilce tedavisi için kan vermiştim ve kreatin kinaz değerim 310 çıktı(8-9 gündür spor yapmıyordum fakat 2 gün öncesinde 15km falan yürümüştüm) doktor...
  4. J

Kulaklık tavsiyesi 5000TL

Hayır
  5. J

Öğrenci telefon desteği vkn kabul etmiyor

Arkadaşlar anneme telefon aldım öğrenci indiriminden yararlanmak istiyorum fakat vkn kabul etmiyor
  6. J

Kulaklık tavsiyesi 5000TL

Arkadaşlar kulaklık alacağım önerileriniz nedir bütçe max 5 bin şuan aklımda Soundcore space one var
  7. J

Geçmeyen ishal için ne yapabilirim

Negatif
  8. J

D vitamini eksikliği

19'a düşmüş peki testosteron için doktora ne demem lazım?
  9. J

D vitamini eksikliği

Doktor 50000lik yazdı ama merak ettiğim saç dökülmesine yol açıyor mu? Ve testosteron seviyemi nasıl ölçebilirim?
  10. J

D vitamini eksikliği

Arkadaşlar d vitamini eksikliği belirtileri nelerdir ve saç dökülmesi yapar mı?
  11. J

Aşırı yağlı cilt için tavsiye

Arkadaşlar benim saç derim, yüzüm ve vücudum çok yağlı sürekli yağlanıyor . Yakında bir dermatoloğa gideceğim ama çok yardımcı olacağını sanmıyorum. Bana önerebileceğiniz şeyler var mı? bu sorunu içten nasıl çözebilirim?
  12. J

Seboreik dermatit için ne yapılmalı

Arkadaşlar seboreik dermatit için tavsiyeleriniz var mı? Ölü deniz tuzu almayı düşünüyorum işe yarar mı acaba?
  13. J

Multivitamin önerisi

Arkadaşlar bana günlük vitamin ihtiyacını karşılayacak(özellikle saç için gerekli vitaminler) çok pahalı olmayacak bir multivitamin önerebilir misiniz? Decavit kullanmayı düşünüyorum sizce decavit yararlı olur mu?
  14. J

Musluk suyu kullanmıyorum
  15. J

Hayır
Geri