#JustM50 isimli üyenin son içerikleri

1. #JustM50

OYUNA GİRİNCE PC ÇÖKÜP YENİDEN BAŞLATIYOR

Gün içinde bir çok deneyeceğim Sapphire Nitro+ benim kartım kitapçık yada siteden bakarım şimdi başım ağırdı sinirlendirmeye başladı ilgilenen herkese teşekkürler. Yarın güncellerim sonuçları
  2. #JustM50

sağolasın kartta bios switchi araştırmıştım zamanında boost moduna geçiyor vs. denemek için en sağ konuma aldım uzun süre oynadım öyle bir şey olmadı bu hafta içinde başladı trixx uygulamasından bakayım diyeceğim yanlış bir şey mi var diye çok karışık şuan kendi konumunda en solda çalışıyor
  3. #JustM50

Deneyeceğim umarım olur eğer ekran kartının vram lerine bir şey olduysa geçmiş olsun
  4. #JustM50

tabii ki şuan her türlü denemeye açık sistem iyice bakarım varsa bir şey silerim o hata ramlerle alakalı bir şey mi diyor ?
  5. #JustM50

rdr2 de çöktü başka uygulamaların sonuna exe koyuyor şunu yazıyor The instruction at Ox00007FF9FDF4FC23 referenced memory at Ox00007FF9C9A2429C. The required data was not placed into memory because of an I/O error status of Oxc000000e. Programı sonlandırmak icin Tamam'a basın Sonra direk...
  6. #JustM50

Format attım temiz steam indirdim oyunları indirdim amd driver kurdum başka hiç bişe yüklü değil çözülür diye (bios resetledim pil değiştim) bişeye yaramadı rdr2 de deniyorum buda çöken listede var bakalım
  7. #JustM50

hocam şöyle ekran kartını yüke sokuyoruz bir şey yok furmark ve occt de ama oyuna giriyorum amd driverı da sağ üstte zaten hemen beliriyor 5dk sonra yeniden başlatıyor önceden rekor kırmıştı 40-45 dk çökmeden oynadım sonra yine bişe oldu heralde. Psu içinde gücünden yana sıkıntısı oldugunu...
  8. #JustM50

1761174368 sağolasın windows kurulu olan diskte minidump diye klasör/dosya yok ya şöyle bu sanırım mavi ekran için kaydediyor ama bende mavi ekran yemiyor pc direk yeniden başlatıyor. sizin ekran kartınızdaki sürüm nedir şuankini ddu ile sileyim sizinkini yükleyeyim
  9. #JustM50

mavi ekran değilde hocam oyunda direk donup siyah ekran yeniden başlatıyor dediklerine nasıl bakacağım yardımcı olur musun
  10. #JustM50

Selamın aleyküm dostlar stabil çalışan bilgisayarımda bir sorun oldu 1 hafta içinde ve ne olduğunu çözemiyorum sinirden paramparça edicem yardımcı olabilecek fikirlerinizi bekliyorum. Sistem Nitro+ 7800Xt R5 5600x B450 Aorus Elite 4x8 Corsair 3600Mhz Ram Psu Nzxt 750W 80+Gold Sorun Dying...
Geri