justme123 isimli üyenin son içerikleri

1. J

Mobil Veri ile Gfn Kullanmak

Ben de ilk alırken hotspot sınırı var mi diye endişelenmistim ama arkadaşın sana attığı Türk telekom paketinde hotspot sınırı yokmuş tecrübe ettiğim kadarıyla
  2. J

Simdi anladim. Xbox game pass üyeliği ile sahip olduğum oyunları üyeliğim sayesinde ekstra ücret ödemeden cloud ile oynayamaz miyim?
  3. J

Ne demek istediğini anlamadim ama xbox game pass ücretinden bahsediyor isen ben ödemiyorum 1785757391 Telefondan Xbox mobil uygulamasi ile mi girilebiliyor
  4. J

Xbox game pass var ama turkiyede kullanima açılmamış sanirsam
  5. J

Turk telekom, hotspot ile 70gb kullandım 1 haftada 1785756944 Yok maalesef
  6. J

Gfn de olmayan oyunkar için Boosterioid kullanmayı da düşündüm ama turkiyede serverleri yokmuş sanirim o yüzden gecikme fazla olur diye düşünüyorum
  7. J

mobil veri ile 30-35mgbt gibi hızlar alıyorum 4.5g ile, internet paketim sınırsız o yüzden ne kadar gb harcayacağı benim için bir sorun değil, single player oyunlarda kaliteli bir oyun deneyimi alabilir miyim sizce + ikinci telefonumu gamepad olarak kullanıp, ilk telefonun ekranını televizyona...
  8. J

Ryzen 5 5600 Yükseltmesi ve Soğutma Seçenekleri

stok soğutucu kullandığım zamanlarda 75-80 derecelerde kullanıyordum işlemciyi, stok soğutucu önermem
  9. J

Bitirmediğim veya Başlamadığım Oyunları Bitirmeden Başka Oyun Almak İsraf mı?

eğer iyi indirimde bulduysan vs gelecekte oynarım kafasıyla almakta sorun yok bence
  10. J

Öneri Aynı PC'de 2 Kişilik Oyun Önerisi

bread and fread, dlcsini oynuyoruz şu an arkadaşımla gayet güzel, split fiction, reanimal, beyond two souls it takes two a way out vs
  11. J

Öneri Epic Gamesde İndirdimde Olan Güzel Oyunlar 20tl Filan

road 96 güzel oyun tavsiye ederim ben de
  12. J

Spotify İlk 3 Ay Ücretsiz

öyle bir açıklaması olmadığını duydum instagramda bir sayfadan
  13. J

Yurt Dışın Alışveriş Tamamen Bitti mi?

hocamlar konudan alakasız ama yurtdışından gelen hediye türü ürünler de vergi kesiliyor mu
  14. J

Çözüldü✓ RX 6800 İçin Am4 İşlemci Önerisi

yükseltmek istediğin işlemciyi yazmamışsın
  15. J

Bilgisayarımda Anlık Fps Düşüşü Sorunu

o sistem için o anakart biraz düşük değil mi sanki, giriş/orta segment diye biliyorum o anakart
Geri