justme123 isimli üyenin son içerikleri

1. J

Spotify İlk 3 Ay Ücretsiz

öyle bir açıklaması olmadığını duydum instagramda bir sayfadan
  2. J

Yurt Dışın Alışveriş Tamamen Bitti mi?

hocamlar konudan alakasız ama yurtdışından gelen hediye türü ürünler de vergi kesiliyor mu
  3. J

Çözüldü✓ RX 6800 İçin Am4 İşlemci Önerisi

yükseltmek istediğin işlemciyi yazmamışsın
  4. J

Bilgisayarımda Anlık Fps Düşüşü Sorunu

o sistem için o anakart biraz düşük değil mi sanki, giriş/orta segment diye biliyorum o anakart
  5. J

Forza 6 Kamera Acısı Degistirme ?

birinci şahıs kamerasından bahsediyorsun sanırım, tab tuşu ile yapabilirsin eğer daha detaylı kamera açısı istiyorsan ayarlardan ayarlaman lazım keyfine göre
  6. J

9070 XT Undervolt Yapmalı Mıyım

hocam odada pişeceğiniz kesin de ekran kartı performansından ödün vermek istemiyorsanız böyle bırakmayı da düşünebilirsiniz
  7. J

9070 XT Undervolt Yapmalı Mıyım

sıcaklık normal değil mi
  8. J

Kas Kücü Medium Mu Yoksa Fsr 3 Quality + Fg Ultra Ayarlar mı

bakacağım, teşekkür ederim
  9. J

fps açısından iyi derecede fark görüyorum ama grafiğin kötüleşmesi konusunda fark göremedim
  10. J

fsr quality modunda bile olsa grafiği kötüleştirebileceğini duymuştum, gow ragnarökte grafikler fsrı açınca çok değişmiyor gibi hissettim ama emin olamadım, en iyi grafikler için kas kücü mediumda mı oynamalıyım yoksa fsr quality + framge gen ultra ayarlar da mı devam etmeliyim (medium üstünde...
  11. J

Pc İçin Xbox Game Pass Alınır mı

ben neredeyse 1 yıla yakındır ultimate edition kullanıyorum içindeki oyunlar gayet doyurucu fiyatına değer mi bilmiyorum ama içerik olarak doyurur, 1. oyunu ve shadows hariç tüm assassins creedleri,battlefieldları ve bir çok cod oyununu, kingdom come 1 ve 2 içeriyor, simülatör seviyor isen yine...
  12. J

190gb Alan Nereden Geliyor Ssd

anladım, düzelttiğiniz için teşekkür ederim yanlış anladım
  13. J

uygulamayı kullanmayı bilmiyordum ama okumayı bilmiyorsanız demenize gerek yoktu, siz diyince fark etttim
  14. J

15. J

steam ile rockstar klasörleri toplam 35gb dediğiniz klasörde ama bundan başka yer kaplayan bir şey bulamadım 1779292605 hocam dediğiniz uygulamadan baktım kullanıcılar kısmında benim kullandığım kullanıcı 60gb görünüyor ama içine girince o 13gb görünüyor
Geri