Hocam normal duvarı delip çeksem yada parke üzerinden hiç düşünmeden 6 alırım. Ben anten kablosu ve elektrik kablolarının dibinden geçireceğim. İnternette nerde okuduysam parazite sebep olabileceği söyleniyor. Bu yüzden bu konuda korunaklı ürün düşünüyorum.
Biraz uğraştırıcı bir iş oldugu için...
Hocam elektrik hattının yanından geçeceği için parazit olabilir deniliyor, veggieg markasının ki bir nebze korumalı, ugreen de koruma yok eğer yanlış anlamadıysam
Veggieg markası işimi görür diye düşünüyorum ama emin olamadım
@TayyarCR
Teşekkürler hocam bana 20metre gibi bir ölçü lazım, fakat şöyle bir problem var ugreen modellerinde parazit koruma göremedim.
Normalde cat6 yeter fakat ilerisi için cat6a daha mantıklı gibi gelmişti sonradan buattan tekrar kablo çekmek istemedim
Merhaba, buat hattından geçireceğim Ethernet kablosu arıyorum.
20metre olacak
Dayanıklı yapıda ve parazitlere karşı dayanıklı olursa çok iyi olur elektrik hattının yakınından geçecek.
Cat6a veya cat7 düşünüyorum.
Önerdiğiniz markalar ve ürünler varsa öğrenmek isterim.
Çok teşekkürler hocam bunu merak etmiştim bende.
Bir kaç ufak sorum daha olacak
Mesh sistemleri, modem routerlara göre daha iyi olduğunu duydum
Acsees point olayı nedir ?
Bu önerdiğiniz ürünlerden bir tık daha iyisi var mı bütçemi 3.000 TL ye kadar çıkartabilirim.
1744046431
Ek olarak ev...
Teşekkürler hocam bu videoyu izlemiştim benim aradığım aslında direk somut bir test yani normal wifi bağlantısı ile örnek veriyorum bir ps yada pc nin değerleri sonrasında mesh sistemi ğzerinden kablolu bir bağlantı sonuçları
Hocam bunlar haricinde mesh sistemlerden bahsediyorlar onlar ne oluyor tam olarak ?
Ve bu ürünün kablolu kullanım testini göremedim bildiğiniz bir videosu var mı ?
Merhabalar yeni eve taşınıyorum, fakat evde fiber kablosu oturacağım odaya biraz uzak.
Fiber kablo taşıması kirli görüntü vereceği ve zahmetli olacağı için alternatif çözümler arıyorum.
Modemi fiber hattının oraya koysam ve oturacağım odaya router alarak TV ve PS cihazlarını routerdan kablo...
Haklısınız hocam aslında uzun zamandır araştırıyorum. Özet geçmek gerekirse TCL görüntü kalitesi olarak cezbetsede ışık sızmalar, hareketli sahnelerde yaşanan sorunlardan dolayı ve en önemlisi garanti konusunda yaşanan problemlerden dolayı beni biraz soğuttu.
QN90D modeli OLED’e en yakın...