juststepby isimli üyenin son içerikleri

1. J

Game garaj Slayer laptopu nasıl?

Bataryası 53 Wh bilginiz olsun. Kesinlikle dikkate alınması gereken bir değer.
  2. J

25K Bütçe Mobilitesi yüksek oyun bilgisayarı önerisi

11375H ile 1280P arasındaki performans farkı benchmarkta fazla görünüyor. Sizin görüşünüz nedir? Ekran kartından feragat ediyoruz işlemciden etmeyelim görüşündeyim şahsen.
  3. J

Yardım HP250 G8 vs Hometech Alfa 590S Hangisi alınmalı?

Cevap zaten sizdeymiş : ) Hp işinizi görecektir.
  4. J

Yardım HP250 G8 vs Hometech Alfa 590S Hangisi alınmalı?

Merhaba, bu fiyat bandında hiçbir cihazdan aktif kullanımda uzun ömür beklemek mantıklı olmaz. İkisi de belli bir süre işinizi görür ancak işlemci hızları sinir bozucu hale gelebilir.
  5. J

Teşekkür ederim yorumlar için. Başka önerisi olan arkadaş varsa sizleri de tartışmaya davet ediyorum.
  6. J

Bu listeleri yaptım ama Max 30K bütçeye çıkarım, Listedeki çoğu cihaz indirim zamanları 30K bandına veya altına iniyor o nedenle şuan bu fiyatları da tutuyorum listede. G15'te Mux var diye biliyorum.
  7. J

Oyun performansı çok aşırı önemli değil tatmin etsin yeter uçmasına gerek yok. Stealth de çok tatlı bir cihaz katılıyorum, Zephyrus g15 için ne diyorsunuz peki?
  8. J

Hala en uygunu Msi Delta 15 gibi görünüyor ancak Asus Tuf A15 de çok cezbediyor. İşlemci ddr5 ram mux maxp 3060 yok yok. Bu konuda söyleyebileceğiniz bir şey var mıdır? Amazonun prime indirimlerini bekliyorum 18i başlayacak. Güzel bir indirim yakaladığım cihazı alacağım artık fazla kafa...
  9. J

Bu işlemci ve 3060Q ile pek mantıklı olmaz. Güzel bir indirimle bu model tercih edilebilir aslında: link
  10. J

Edit olarak paylaştığım Asus; işlemci, ram ve ekran kartı olarak Omenden daha üst seviye. Neden Omeni önerdiginizi belirtir misiniz hocam
  11. J

Monsterın bu modelini kullanan varsa onların geri dönüşleri ile daha net bir bakış açısına sahip olabilirim. Üstüne fazla çıkmak istemiyorum nitekim yanına ekipman da alacağım bir miktar onlar da tutacak. Mux switch bu laptoplarda yok diye biliyorum. Mux olan laptoplar ağır kaba duranlar...
  12. J

Yardım Tulpar T7 V20.4 17,3" Oyun Bilgisayarı nasıl?

Bu konuyu da takip edebilirsin hocam link
  13. J

Bu modeli gördüm ancak bataryası gerçekten çok zayıf. Kullanıcı yorumu olarak adamın söylediği şu " Fişe takılı değilken bir saat zor çıkıyor " ve bu durum sadece video izlerken kısık ekrandayken oluyor. Ne kadar az olduğunu şu şekilde belirteyim belirttiğim Msi 90 wh değere sahip. Ayrıca...
  14. J

İyi forumlar, Yaklaşık iki aydır araştırma içerisindeyim halen net bir sonuca varamadım. 25K bandında ( +/- 2-3K) hantal olmayan, adaptöre bağlamadan hatrı sayılır bir süre idare edebileceğim güçlü bir bilgisayar arıyorum. Hem mobilite hem performans istediğim için sürekli bir yerden açık...
Geri