JuunBuun isimli üyenin son içerikleri

1. JuunBuun

❌İndirim Bitti! Rampage Octagon B70 Kule Tipi Hava Soğutucu 599 TL

Ben zaten ne var ne yok kacirdim kafaya takmıyorum artık sistemi tamamladım daha umrumda değil denk gelirse ne ala
  2. JuunBuun

❌İndirim Bitti! Rampage Octagon B70 Kule Tipi Hava Soğutucu 599 TL

Vallahi kaçırdığım iyi olmuş elimde fazladan 360 sıvı soğutma 3 tane kule tipi vardı zor bela sattım birazını. Şimdi bunu görünce de kesin dayanamaz alırdım
  3. JuunBuun

Kktc Gezisi İçin Tavsiyeler

Bayram sonrasi 4 5 günlük bende gideceğim. En uygun sitesinden araç kiraladık. 4 günlük 16.5 a geldi.ww t-roc Dubleks bir eve 4 gün 4 gece 21 bin TL ödedik. Daha önce giden bir arkadas bize klavuzluk edecek 😀😅
  4. JuunBuun

❌İndirim Bitti! Deepcool Cg540 Kasa 2000tl

2 yıl kullanıp kuzene sistem topladım önü cam fakat yanlardan boydan boya açıklık var yeterli havayı alıyor. Genişliği fena değil Önde 3 tane argb fan ve arkada düz siyah 14 cm egzos faniyla geliyordu
  5. JuunBuun

Amazon Kodu 5000/500

çubuk krakerde geçiyor galiba
  6. JuunBuun

Yardım Bütün Oyunlar Çöküyor ve Cs2 Siyah Ekrandan Masaüstüne Gidip Gidip Duruyor

benzer durumu remlerimin biri arızalanınca yaşamıştım. Anakart chipset driveri güncel mi ? remleri tek tek denedin mi ?
  7. JuunBuun

Öneri Ucuz Termal Macun Öneri

mx4 bütçesi yoksa wipaste c2 öneririm. https://www.amazon.com.tr/dp/B086QY2DN2?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  8. JuunBuun

🔥İndirim .

https://www.itopya.com/bayram-firsatlari_s900
  9. JuunBuun

🔥İndirim Thermalright Wonder Vision 360 Curved Ekranlı Sıvı Soğutma 12.999 Tl 🔥 🔥

TR Trofeo sıvı soğutma var 4000 rpm den sonra vızıltı duyuluyor. 3500-3800 rpm de yinede soğutuyor ama 6500 rpm desteği var ama sesten dolayı kullanamıyorum. Fiyatını haketmiyor bencede.
  10. JuunBuun

❌İndirim Bitti! Gigabyte X870 Gaming Wifi6 Anakart 8.999 Tl

Beyler MSI b650 gaming plus wifi anakart var 9700x ile kullanıyorum geçmeye değer mi gerek var mı
  11. JuunBuun

Kasamın Hava Akışı Nasıl Olmalı?

arka egzos sanki doğru.Çünkü fan reverse gibi çıkış yönü doğru geldi bana. alttaki 2 fan reverse değil yönleri içeri soğuk hava üflüyor gibi gördüm 1779218478 şuan yönler iyi gibi
  12. JuunBuun

❌İndirim Bitti! 💣 Günün Bombası 22.00’De! Süre Kısa, Stok Sınırlı. Kaçırma!

akbank ,,,,,, 22.00 de rahat rahat aldık 1 adet
Geri