JuunBuun isimli üyenin son içerikleri

1. JuunBuun

Yardım PC Havalı Gözükmüyor

kasayı masanın üzerine alabilirsn
  2. JuunBuun

AMD 9070xt Tüm Markalar Genel Deneyimleriniz Güncel Olarak Nedir ?

son 2 yıl sıfır 6700 aldım hiç sorun yaşamadım. Bu yıl başında 1 ay 9060xt 16gb- 1 ay 9070-mart itibariyle 9070xt ye geçtim.bu 3 kartta 1 kez bile sorun yaşamadım.
  3. JuunBuun

Yardım 10k Bütçe Sıvı Soğutucu Önerisi

anakartın usb portuna bağladım.6 aydır falan kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım şahsen
  4. JuunBuun

Yardım 10k Bütçe Sıvı Soğutucu Önerisi

amaç işlemciyi soğutmaksa enermax kullanmadım ama soğutur diye tahmin ediyorum çokca konuda paylaşıldı FP. Param bol 1 kez alayım görselide güzel olsun diyorsan Trofeo olabilir.Fiyatını haketmiyor bence 6 7 k bence ederide.Bende 10k verip aldım,başarılı
  5. JuunBuun

En sevdiğiniz şarkı & müzik ne?

6. JuunBuun

🔥İndirim Motomax Te %41 E Varan İndirimler

Beyler FP yağmurluk varmı ben göremedim
  7. JuunBuun

Thermalright Trofeo Vision 360mm Sıvı Soğutma Alınır mı?

9700x ile üzmedi beni yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.9800-9850x3d ye geçeyim dedim ama şuan 3440x1440 kullanıtyorum,ileride 4k ya geçerim düşüncem var işlemci yükseltmesi çok bişey fark etmeyecek 9700x de kalcam. Bu soğutucu fazlasıyla yeterli bence
  8. JuunBuun

Thermalright Trofeo Vision 360mm Sıvı Soğutma Alınır mı?

Ekranı dışında pek bi esprisi yok bence. Boşta 9700x 48-50 C-ama yükte başarılı. Direkt anakarta bağlı ve yazılımı başarılı.Ben hiç sorun yaşamadım.
  9. JuunBuun

3440x1440 Monitör Alacağım Ekran Kartı Önerisi Lazım

3440x1440 monitör 9700x + 9070xt kullanmaktayım. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum fazlasıyla yettiğini düşünüyorum
  10. JuunBuun

🔥İndirim Uferphile Desktop 100w Bluetooth Hoparlör

600 kusure almıstım zamanında fena değil
  11. JuunBuun

valla konumuma bugün teslimat dahi var ama ihtiyacım olsaydı keşke.iade vs de uğraşmak istemiyorum açıkcası
  12. JuunBuun

Dark sp215 var fazlasıyla yetiyor.Kararsız kaldım ihtiyacımda yok fiyatına bakınca 3,5 a uygun gibi
  13. JuunBuun

Yeni PC Topladım Açılmıyor

ışıkların yanında yazılar ne yazıyor... ram ve cpu gibi tahmin ediyorum
Geri