Arkadaşlar PC'yi kurdum açılıyor bir sıkıntı yok fakat yeniden başlatıp BIOS'a girmeye çalıştığımda ekranda standby mode yazıyor. Fanlar çalışıyor klavyede ışık var ama girmiyor.
Yardımcı olacak var mı arkadaşlar BIOS girmeye çalıştığımda uyku moduna atıyor anladığım kadarıyla.
kardeş başka yerde tartışın ne bu agresiflik sorun çözmeye çalışıyoruz burada
1774975942
sıcaklıklar normal olsa bile almalı mıyım peki örnek GPU maks 70 işlemci maks 65 civarları olsa bile problem olur mu anajartım vrm sogutması cok iyi degil b650m s2h
1774975981
geldiğinde bakacam stok...
aklımda artric p14 pro var 2 tanesi 1800 civarına geliyor da anakartda 2 tane sys fan headeri var kasadaki stok fanlar 2 sinide işgal ediyor mu yoksa çoklanmış bir şekşlde tek bir tanesini mi dolduruyor eper öyleyse alacagım fanlar daisy chain özelliği ile geldiği için splittere gerek kalmadan 2...
anladım aldığınız fanın modelini söyler misiniz ya da farklı bi öneriniz var mı birde kasanın kendi kontrolcüsüne mi taktınız bağlantısı nasıl oluyor?ek olarak almasam çok mu sıkıntı olur
Kasa NZXT H5 Flow 2 adet fanla geliyor sizce alınır mı? Yoksa sıcaklıklara göre mi alayım bir de al diyenler öneri yaparsa çok sevinirim bütçem 1500TL civarı üstü olmasa iyi olur ekstra bilgi işlemcide peerless assasin var ekran kartı da Windforce modeli bunu baz alarak yorum yapın (sıcaklık...
evet tuf 165hz kullanıyordum memnundum yenı sattım şimdi lenovo almayı düşünüyorum rekabetci icin ama renk acısından tuf daha iyi diye biliyorum bilmiyorum napsam @Tayfunns bi öneriniz varsa hem ben hem arkadaş karar verebiliriz