jxfeer isimli üyenin son içerikleri

1. jxfeer

Evinde robot süpürge kullanıp memnun olan var mıdır ? ( Kedi-köpek var evde )

Bende Dreame X40 Ultra modeli var hocam, 1 yıldır kullanıyorum. Premium model özellikleri vs konusunda, öneririm. Cihazı almadan önce her hafta pazar günleri temizlik maceramız vardı artık 3-4 haftada bir toz alıyoruz sadece :)
  2. jxfeer

Samsung Odyssey G6 alınır’mı?

Bende 240 Hz modelini 5 gündür kullanıyorum, ps5 ve macbook için yeterli oluyor.
  3. jxfeer

Hata oldu silin lütfen

uyku önemli 😴
  4. jxfeer

🔥İndirim GAMEGARAJ SİSTEMLERDE İNDİRİM VE PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİT İMKANI (N11 3 TAKSİT)

o fiyata bende almayı düşündüm de kart çıkartamadım 9 taksit için trendyoldan almayı düşünüyorum. Kasa elinize ulaştı mı nasıl performansı acaba ?
  5. jxfeer

Bilgisayar için Soundbar

Creative fanı olarak görme beni ama, ben hem ps5'te hemde pc de kullanmak için araştırmıştım: Creative Pebble V3 - küçük, kompakt, alırken stok bulamamıştım videolarını izle derim. CREATIVE - Stage Air V2 Kompakt Monitör Altı Soundbar - 4-5 aydır kullanıyorum performansı gayet yeterli...
  6. jxfeer

🔥İndirim SAMSUNG HW-Q800F Dolby Atmos Soundbar - 15.999 TL

https://www.hepsiburada.com/creative-stage-se-mini-kompakt-monitor-alti-bluetooth-5-3-pc-uyumlu-24-w-p-HBCV00007JW3GB?magaza=ConnectGame&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=ak...
Geri