jxfeer isimli üyenin son içerikleri

1. jxfeer

Max 40K ya kadar robot süpürge önerebilir misiniz ?

Ben 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum, servisle hiç uğraşmadığım için yorum yapamam fakat bende uzun araştırmalar sonucunda almıştım Roborock ile arasında çok kalmıştım. Uygulaması ile alakalı çok kötü yorumlar vardı fakat ben Ui kalitesi manasında herhangi bir sorun görmedim hocam. Servis...
  2. jxfeer

Max 40K ya kadar robot süpürge önerebilir misiniz ?

Dreame X40 Ultra
  3. jxfeer

Evinde robot süpürge kullanıp memnun olan var mıdır ? ( Kedi-köpek var evde )

Bende Dreame X40 Ultra modeli var hocam, 1 yıldır kullanıyorum. Premium model özellikleri vs konusunda, öneririm. Cihazı almadan önce her hafta pazar günleri temizlik maceramız vardı artık 3-4 haftada bir toz alıyoruz sadece :)
  4. jxfeer

Samsung Odyssey G6 alınır’mı?

Bende 240 Hz modelini 5 gündür kullanıyorum, ps5 ve macbook için yeterli oluyor.
  5. jxfeer

Hata oldu silin lütfen

uyku önemli 😴
  6. jxfeer

🔥İndirim GAMEGARAJ SİSTEMLERDE İNDİRİM VE PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİT İMKANI (N11 3 TAKSİT)

o fiyata bende almayı düşündüm de kart çıkartamadım 9 taksit için trendyoldan almayı düşünüyorum. Kasa elinize ulaştı mı nasıl performansı acaba ?
  7. jxfeer

Bilgisayar için Soundbar

Creative fanı olarak görme beni ama, ben hem ps5'te hemde pc de kullanmak için araştırmıştım: Creative Pebble V3 - küçük, kompakt, alırken stok bulamamıştım videolarını izle derim. CREATIVE - Stage Air V2 Kompakt Monitör Altı Soundbar - 4-5 aydır kullanıyorum performansı gayet yeterli...
  8. jxfeer

🔥İndirim SAMSUNG HW-Q800F Dolby Atmos Soundbar - 15.999 TL

https://www.hepsiburada.com/creative-stage-se-mini-kompakt-monitor-alti-bluetooth-5-3-pc-uyumlu-24-w-p-HBCV00007JW3GB?magaza=ConnectGame&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=ak...
Geri