K.D.Yilmaz isimli üyenin son içerikleri

1. K.D.Yilmaz

Radeon RX 9070 XT Fiyatları Düşer mi Sizce?

bugun bakayım dedim nitro 50 bine dayanmış düşse bile yakın zamanda olmayacağı kesin alabiliyorsanız bir an önce alın veya 2'ci el kfg ürünler var
  2. K.D.Yilmaz

9070xt Alınır mı? Alınmazmı

2 adet nvidia kartım olmasına ragmen bulabilirsem bende bir adet nitro+ yada taichi kovalıyorum yedekte dursun fiyatlar aldı başını gidiyor ihtiyacım yok ama alınır mı kesinlikle alınır
  3. K.D.Yilmaz

Elektrikli Bisiklet Önerisi

hayırlı olsun sevindim adınıza :)
  4. K.D.Yilmaz

🔥İndirim Black Myth: Wukong Steam %30 İndirim

50 TL'ye satın alıp bitirmiştim bunu itiraf ettiğim için utanıyorum 😅 desteklenmesi gereken bir oyun ama indirimli halinde bile pahalı
  5. K.D.Yilmaz

Thrustmaster T300 Rs Gt Nerden Alınır?

merhaba hocam dişli veya kayışlı artık alınmaz demişsiniz bunların daha gelişmiş versiyonumu çıktı biraz uzak kaldık direksiyon setlerine
  6. K.D.Yilmaz

İşlemci Yükseltmeye Uygun Ömürlük Am5 Anakart Önerisi

amacınız sadece oyun oynamaksa işlemci değiştireyim yoluma devam edeyim kafasında bakıyorsanız orta üst seviyede b850 bir anakart işinizi çogunlukla görücektir x serisi kartlara gerçekten ihtiyacınız yok sistem topladığım insanların geri dönüşleri genellikle böyleydi
  7. K.D.Yilmaz

Steam Keylerle Alakalı Soru

bunlara bu parayı verene kadar git bi tavuk dürüm ye hocam 1 dolarlık oyunlar çıkıyor çöp kimsenin yüzüne bakmadığı nereden bildiğimide sorma :)
  8. K.D.Yilmaz

🔥İndirim Corsair 480t Rgb Airflow Temperli Cam Midtower, Siyah 1.899,00 TL

keyfi kasa değiştirebileceğim fiyatta ama 420 mm radyatör kullanıyorum alan arkadaşlara hayırlı olsun üstelik corsair
  9. K.D.Yilmaz

50 cc motor bakın bence ki 50 cc ne kadarda tavsiye etmesem'de bisikletten iyidir yukardaki arkadaşın dediği gibi siz elektrikli bisiklet deyince aklıma direk onlar geldi 50 60'bine eli yüzü düzgün bir model bulunabilir
  10. K.D.Yilmaz

ape ryder modellerine göz atabilirsiniz kalın teker life4 batarya taşınabilir bataryalı modellerine bakın bazıları sabit oluyor bir ara bende bakmıştım motor aldım en son :)
  11. K.D.Yilmaz

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz E-Atx Mid-Tower Kasa 3489tl (15 Stok Eklendi)

fiyatına göre güzel kasada ön tarafı bir bana mı çirkin geliyor
  12. K.D.Yilmaz

Path Of Exile 2 Türkçe Yama

oynadığım bir oyun değil ama elinize sağlık güzel gözüküyor emek var
  13. K.D.Yilmaz

Goodbyedpı Çalışmıyor.

splitwire çok sorunlu bir vpn hocam discord mesajlar yüklenmiyor oyunlarda pingler fırlıyor kaldı ki bazı platformlara giremiyorum hepsiburada trendyol vs.. goodbye çok daha stabil
  14. K.D.Yilmaz

Çözüldü✓ Bilgisayar Parçalarım İçin Uygun Kasa Önerisi

anakartı alırken çalıştıgından emin olun görüntü verirken bir video isteyin mümkünse yada elden almaya gidiyorsanız çalışır sistemden almaya bakın aldıktan sonra görüntü alamazsanız büyük sıkıntı sogutucu işlemciye gelen bakır yüzey temiz olsun çizilmemiş olsun sorun çıkartmaz bana göre en...
  15. K.D.Yilmaz

CPU 100dereceyi Gördü Soğutucu Lazım

ben noctua kullanıcısıyım stok kontrol etmedim kusura bakmayın ama ikinci elde bulabilirsiniz sahibinden face grublarından çift fanlı 1300 1500 civarı
Geri