K.D.Yilmaz isimli üyenin son içerikleri

1. K.D.Yilmaz

RX 6700 XT mi Yoksa RTX 5050 mi

dlss 5'mi 5090 kullanıcısıyım hocam ben daha agzıma almadım dlss 5'şi üstelik felaket fps yiyor nvidia kullanıcısı olarak ben bile 6700xt alırdım 1788220427 dlss 5'mi 5090 kullanıcısıyım hocam ben daha agzıma almadım dlss 5'şi üstelik felaket fps yiyor nvidia kullanıcısı olarak ben bile 6700xt...
  2. K.D.Yilmaz

Yardım 4k OLED Monitör ve 10k?

son sahibi olursunuz
  3. K.D.Yilmaz

❌İndirim Bitti! Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

kasa fanlarından 2 set çektim teşekkür ederim.
  4. K.D.Yilmaz

❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT 36.702 TL

Allah analı babalı büyütsün hocam vatana millete hayırlı bir evlat olur inş. çoçuk masrafiyla gelir birde uykusuz geceler var hem çocuğa bakarım hem oyun oynarız dersen 2'ci ele yönelmeniz tavsiyem olur kfg ürünler var
  5. K.D.Yilmaz

open frame şekilde ve kasa içerisinde sıcaklıklar çok farklı oluşabiliyor haklısın birde adana gibi yerlerde düşünemiyorum sende 5080'ninden vazgeçme devam edin 9070xt alacam diye kartı satma
  6. K.D.Yilmaz

9070xt 16 GB Hakkında Yardım

uzun vadeli değilde kısa vadeli tecrübem oldu diyebilirim 3 gün önce bende aldım çarşamba gibi 5090 yanina yedek olarak ddu ile driver sildim direk üstüne kartı takıp driverlerini kurdum undervolt yaparken bir defa çökme yaşadım yanlış yaptım sanırım tecrübe oldu ilk defa deneyimledim benim kart...
  7. K.D.Yilmaz

Lian Li Vector V100r(4 Fanlı Beyaz Kasa) - 3999 TL

şükür bunu düşünen tek ben değilmişim sırf marka diye marka çatısı altında markanın çıkarttığı bütün ürünleri öven bir tayfa var
  8. K.D.Yilmaz

Lian Li Fanlar NZXT H7 Flow 2024 Kasama Sığar mı ?

alıp denerseniz geri dönüş yaparmısınız aynı kasaya sahibiz
  9. K.D.Yilmaz

Psu Mu Ram mi Geliştirmeliyim

senin yerinde olsaydım önceliğim ram olurdu psu bir süre daha götürecektir
  10. K.D.Yilmaz

önümüzdeki zamları göz önüne alınca yine kardasınız hocam hayırlı olsun bu arada
  11. K.D.Yilmaz

sıfırlardan ümidimi kesdim hocam bende bugün gittim 2'ci elde biraz pazarlık yaparak 9 aylık kfg full 34'bine sapphire nitro aldım geride kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
  12. K.D.Yilmaz

asrock görünce bir an taichi sandım nitroda hiç gözükmüyor piyasada
  13. K.D.Yilmaz

Radeon RX 9070 XT Fiyatları Düşer mi Sizce?

bugun bakayım dedim nitro 50 bine dayanmış düşse bile yakın zamanda olmayacağı kesin alabiliyorsanız bir an önce alın veya 2'ci el kfg ürünler var
  14. K.D.Yilmaz

9070xt Alınır mı? Alınmazmı

2 adet nvidia kartım olmasına ragmen bulabilirsem bende bir adet nitro+ yada taichi kovalıyorum yedekte dursun fiyatlar aldı başını gidiyor ihtiyacım yok ama alınır mı kesinlikle alınır
  15. K.D.Yilmaz

Elektrikli Bisiklet Önerisi

hayırlı olsun sevindim adınıza :)
Geri