K.D.Yilmaz isimli üyenin son içerikleri

1. K.D.Yilmaz

Asus X870e Anakart Format Sonrası Direk Bios Giriyor

X870e anakartım format sonrası direk bios ekranına giriyor 2 TB SSD var onu görüyor format attığım Usb bellegide görüyor (16 GB) içinde win 11 home kurulu doğru kurdum eminim bios'tan çıkamıyorum yardımcı olabilir misiniz ilk defa Asus anakart kullanıyorum
  2. K.D.Yilmaz

Lian Li Unı Fan TL Wireless Jumbum 4.743,00 TL

fanina göre fiyatı var hocam ben noctua'cıyım normalde benim fanlarda bile tanesi 2,5 3 k'dan gidiyor lianli kullanan çok fazla arkadaşım var
  3. K.D.Yilmaz

Lian Li Unı Fan TL Wireless Jumbum 4.743,00 TL

https://www.jumbum.com.tr/kasa-fanlari/12RTL1W3W kolay kolay konu açmam ama uygun geldi gözüme lianli sevenlere
  4. K.D.Yilmaz

30k Cep Telefon Onerisi

düşünürsen xiomiden x8 pro max var yd olanları 28 30 gidiyor
  5. K.D.Yilmaz

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

sırf müşteri hizmetleri yüzünden uzak duruyorum bu firmadan
  6. K.D.Yilmaz

🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 İşlemci Soğutucu 8742 Tl 🔥 🔥

aldım kullanıyorum siyah versiyonunu tavsiye ederim diyecemde linç yemekten korkuyorum illa kullanan tayfa vardır
  7. K.D.Yilmaz

6k Sıvı Soğutma Önerisi

zaten biliyorsun cevabını ama 2.ci ele güvenebilirsen lianli hydroshift'de bakabilirsin yok sıfır dersen arctic lf 3
  8. K.D.Yilmaz

Kurban Kesiyor Musunuz

aldık bi sarıkız allah herkeze nasip etsin
  9. K.D.Yilmaz

Çözüldü✓ 48gb Cl48 Ram Alınır mı?

şahsi düşüncem iade edip bekleyin cl 48 çok yüksek bir değer yada 2'ci elde kovalayın 64 gb cl 30 rami 26'bine aldım ben
  10. K.D.Yilmaz

Çözüldü✓ Pc Dizdim Nakabilirmisiniz

bütçe olarak zorlamayacaksa attıgınız havadan daha iyi ama alternatif seçenek olarak 2x120 mm hava sogutucular var değerlendirebilirsiniz birde ssd dram'li model bakın ilerde pişman olmazsınız
  11. K.D.Yilmaz

Çözüldü✓ Pc Dizdim Nakabilirmisiniz

işlemci sogutucuyu daha iyi bir şey bakın hocam sıvı sart değil ama onun gücü 7800x3d'ye yetmez
  12. K.D.Yilmaz

🔥İndirim Deepcool Lt720 N11 Kupon ile 3844 Tl 3 Taksit

Noctua G2 tavsiye ederim siyah rengide mevcut
  13. K.D.Yilmaz

Ömürlük Kasa Önerisi

taş gibi kasa millet lian li aşkından ölüp bitiyor
  14. K.D.Yilmaz

Bütçe Sınırı Yok 5070 mi 5070ti mı 5080 mi

hb'nin bu yönünü çok seviyorum müşterinin yanında çoğu zaman aldığın ürün ne olursa olsun geri iade'de hemen destek oluyorlar.
  15. K.D.Yilmaz

Bütçe Sınırı Yok 5070 mi 5070ti mı 5080 mi

iade ederisiniz o sorun değilde o çok beğendiğiniz noctua temali kartdan aldı hb üzerinden kartta bir cw çıktı zil takıp oynasak yeridir dedik :D kasa dışından duyuluyordu zorla değişim yaptırdı ondada aynısı çıktı en son astral aldı sesi baya azaldı'ki kısmen ondada var yüke girdiği anla ıslık...
Geri