K.D.Yilmaz isimli üyenin son içerikleri

1. K.D.Yilmaz

Kule Tipi Soğutucu Önerisi

okan sen onuda yaparsın 12100f'e noctua takmak :D
  2. K.D.Yilmaz

Hayalinizdeki Dream Setup'ı Yazar Mısınız (Bir Tık Gerçekçi Olsun ama)

hayaliniz güzelmiş umarım ilerde çok daha üstün sistemlere kavuşursunuz sadece noctua fanları gördüm onun için yazayım dedim benim gibi sade sistem sevenleri görmek mutluluk verici fana gelicek olursak son 10 senedir noctua fanlarla içli dışlıyım bunun dışında lian li thermaltake corsair asus...
  3. K.D.Yilmaz

EXVEGA PANDORA OYUNCU KOLTUGU

merhaba kullandıgınız süre zarfı boyunca rahatsız olduğunuz veya hoşunuza gitmeyen yapısı veyahut bir yeri oldu mu kumaş kalitesi plastikleri oynama gıcırdama keşke şurasıda şöyle olsaymış dediğiniz vs..
  4. K.D.Yilmaz

Yardım Sıvı Soğutucu Masayı Titretiyor

Dediniz şey mümkün değil hocam haf 700 kullanırken 22 adet fan vardı kasada 22 diyorum bakın ne titreşim ne sallanma hiç bir şey yoktu masanız dengesiz kurulum olmuş olabilir yada siz çok hassassınız
  5. K.D.Yilmaz

Yardım Kasa ve Psu Seçimi İçin Yardım

kasa konusunda bütçe olarak biraz daha çıkabilirseniz o11 dynamic öneririm bugün sistem kuracak olursam bu kasa üzerine kurarım https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-o11-dynamic-flow-mini-v2-siyah-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-56619
  6. K.D.Yilmaz

Lian Li 1200w Sx1200p 80+ Platinum Atx 3.1 Pcıe Gen 5.1 Güç Kaynağı 8699tl

ihtiyacım olmamasına rağmen çekesim geldi bir tane
  7. K.D.Yilmaz

Çözüldü✓ Psu ne almalıyım tam modüler

rog astral hocam
  8. K.D.Yilmaz

etmezdim etmedimde zaten çok git gel yaşadım ama
  9. K.D.Yilmaz

memnunum hocam 9800x3d ve 5090 ile kullanıyorum sesi solugu çıktıgı yok tavsiye ederim.
  10. K.D.Yilmaz

bahsettiğiniz model 1'ci nesil hocam 2'ci nesilde düzelttiler onu a+ serisine geçtiler ha bende psu konusunda ikisi arasında kalmıştım corsair 1000x aldım.
  11. K.D.Yilmaz

Çözüldü✓ GOODRAM 64GB 2x32GB IRDM 6000MHz CL30 bu ramler hakkında bilgisi olan varmıdır ?

çok teşekkürler hocam alpsd arkadaş saolsun ram konusunda böyle bir yazılım olduğunu bile bilmiyordum birde bir başkasına topluyoruz sistemi kendime toplasam çok sorun değilde ilerde sorun yaşarsak büyük sıkıntı
  12. K.D.Yilmaz

Çözüldü✓ GOODRAM 64GB 2x32GB IRDM 6000MHz CL30 bu ramler hakkında bilgisi olan varmıdır ?

ankara demetevlerde arkadaş ben batıkent cıvarındayım
  13. K.D.Yilmaz

rica ettim kendisinden üzmedi saolsun güzel yani
Geri