çok tavsiye etmem oyunun zevki kalmıyor bir yerden sonra ama inst.. kaptankaplan vardı 3 4 sefer nakit level almıştım farklı farklı hesaplara hesapları devrettim hala kullanmaya devam ediyorlar bilinmedik kimselerden almayın ban yeme olasılınız yüksek
inventus'ta kalan son antec noctua fanlısını ben çektim 27K'ya adam kapış kapış gitti abi demişti baya başarılı bir kasa noctua hayranı değilseniz veya sessizlikle kafayı bozmadıysanız düz versiyonunu alabilirsiniz aynı işlevi görücektir veya arkadaşın dediği gibi lancool 3'de işinizi fazla...
zamanında 4790k'yı anahtar olarak kullanmıştık kolay kolay bozulan bir parça değildir ama geçmiş olsun pek para edeceğini sanmıyorum ama ilana atın ilgilenen çıkar elbet
bilindik marka istediğiniz için ben bunu aldım rmx aldım 5090'lı sisteme alternatif olarak lian li markasınada göz atabilirsiniz
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-corsair-rm1000x-cp-9020271-eu-gen5-1-1000-w-fiyati,930229945.html...
valla ben düz adamım altın alır atarım kenara son 10 senedir böyle gidiyor bu düzende inişlerim ve çıkışlarım olmasına rağmen hala devam ediyorum tavsiye ederim
pro max kullanan birisi olarak xiomi yazılım konusunda bir tık geri kalıyor samsung'a göre samsung'dan geçtim bende yazılım daha stabil ve daha kararlı poco'ya gelirsek işte bataryası günü kurtarıyor yazılım ve kamera'dan beklentinizi fazla yüksek tutmayın onun dışında f/p cihaz diyebilirim...
arkadaşın dediği gibi arctic lf3 pro tavsiye ederim kendim 9950x3d ile kullanıyorum ama ne kadar gerek var değiştirmeye bence boşuna masraf edersiniz işlemciniz nedir ?
arctic lf3 pro'yu 9800x3d ile kombinledim yük altında 55 57 derecede takılıyorum hocam bilginiz olsun tabi kasanın mesh olması ve bulunduğu konum bunlara hep etken 1 2 derece oynayabilir.
X870e anakartım format sonrası direk bios ekranına giriyor 2 TB SSD var onu görüyor format attığım Usb bellegide görüyor (16 GB) içinde win 11 home kurulu doğru kurdum eminim bios'tan çıkamıyorum yardımcı olabilir misiniz ilk defa Asus anakart kullanıyorum