dlss 5'mi 5090 kullanıcısıyım hocam ben daha agzıma almadım dlss 5'şi üstelik felaket fps yiyor nvidia kullanıcısı olarak ben bile 6700xt alırdım
1788220427
dlss 5'mi 5090 kullanıcısıyım hocam ben daha agzıma almadım dlss 5'şi üstelik felaket fps yiyor nvidia kullanıcısı olarak ben bile 6700xt...
Allah analı babalı büyütsün hocam vatana millete hayırlı bir evlat olur inş. çoçuk masrafiyla gelir birde uykusuz geceler var hem çocuğa bakarım hem oyun oynarız dersen 2'ci ele yönelmeniz tavsiyem olur kfg ürünler var
open frame şekilde ve kasa içerisinde sıcaklıklar çok farklı oluşabiliyor haklısın birde adana gibi yerlerde düşünemiyorum
sende 5080'ninden vazgeçme devam edin 9070xt alacam diye kartı satma
uzun vadeli değilde kısa vadeli tecrübem oldu diyebilirim 3 gün önce bende aldım çarşamba gibi 5090 yanina yedek olarak ddu ile driver sildim direk üstüne kartı takıp driverlerini kurdum undervolt yaparken bir defa çökme yaşadım yanlış yaptım sanırım tecrübe oldu ilk defa deneyimledim benim kart...
sıfırlardan ümidimi kesdim hocam bende bugün gittim 2'ci elde biraz pazarlık yaparak 9 aylık kfg full 34'bine sapphire nitro aldım geride kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
2 adet nvidia kartım olmasına ragmen bulabilirsem bende bir adet nitro+ yada taichi kovalıyorum yedekte dursun fiyatlar aldı başını gidiyor ihtiyacım yok ama alınır mı kesinlikle alınır