2 adet nvidia kartım olmasına ragmen bulabilirsem bende bir adet nitro+ yada taichi kovalıyorum yedekte dursun fiyatlar aldı başını gidiyor ihtiyacım yok ama alınır mı kesinlikle alınır
amacınız sadece oyun oynamaksa işlemci değiştireyim yoluma devam edeyim kafasında bakıyorsanız orta üst seviyede b850 bir anakart işinizi çogunlukla görücektir x serisi kartlara gerçekten ihtiyacınız yok sistem topladığım insanların geri dönüşleri genellikle böyleydi
50 cc motor bakın bence ki 50 cc ne kadarda tavsiye etmesem'de bisikletten iyidir yukardaki arkadaşın dediği gibi siz elektrikli bisiklet deyince aklıma direk onlar geldi 50 60'bine eli yüzü düzgün bir model bulunabilir
ape ryder modellerine göz atabilirsiniz kalın teker life4 batarya taşınabilir bataryalı modellerine bakın bazıları sabit oluyor bir ara bende bakmıştım motor aldım en son :)
splitwire çok sorunlu bir vpn hocam discord mesajlar yüklenmiyor oyunlarda pingler fırlıyor kaldı ki bazı platformlara giremiyorum hepsiburada trendyol vs.. goodbye çok daha stabil
anakartı alırken çalıştıgından emin olun görüntü verirken bir video isteyin mümkünse yada elden almaya gidiyorsanız çalışır sistemden almaya bakın aldıktan sonra görüntü alamazsanız büyük sıkıntı
sogutucu işlemciye gelen bakır yüzey temiz olsun çizilmemiş olsun sorun çıkartmaz bana göre en...