hayaliniz güzelmiş umarım ilerde çok daha üstün sistemlere kavuşursunuz sadece noctua fanları gördüm onun için yazayım dedim benim gibi sade sistem sevenleri görmek mutluluk verici fana gelicek olursak son 10 senedir noctua fanlarla içli dışlıyım bunun dışında lian li thermaltake corsair asus...
merhaba kullandıgınız süre zarfı boyunca rahatsız olduğunuz veya hoşunuza gitmeyen yapısı veyahut bir yeri oldu mu kumaş kalitesi plastikleri oynama gıcırdama keşke şurasıda şöyle olsaymış dediğiniz vs..
Dediniz şey mümkün değil hocam haf 700 kullanırken 22 adet fan vardı kasada 22 diyorum bakın ne titreşim ne sallanma hiç bir şey yoktu masanız dengesiz kurulum olmuş olabilir yada siz çok hassassınız
kasa konusunda bütçe olarak biraz daha çıkabilirseniz o11 dynamic öneririm bugün sistem kuracak olursam bu kasa üzerine kurarım
https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-o11-dynamic-flow-mini-v2-siyah-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-56619
bahsettiğiniz model 1'ci nesil hocam 2'ci nesilde düzelttiler onu a+ serisine geçtiler ha bende psu konusunda ikisi arasında kalmıştım corsair 1000x aldım.
çok teşekkürler hocam alpsd arkadaş saolsun ram konusunda böyle bir yazılım olduğunu bile bilmiyordum birde bir başkasına topluyoruz sistemi kendime toplasam çok sorun değilde ilerde sorun yaşarsak büyük sıkıntı