K.D.Yilmaz isimli üyenin son içerikleri

1. K.D.Yilmaz

Gta 5 Online Para Yükleyen Siteler Güvenli mi ?

çok tavsiye etmem oyunun zevki kalmıyor bir yerden sonra ama inst.. kaptankaplan vardı 3 4 sefer nakit level almıştım farklı farklı hesaplara hesapları devrettim hala kullanmaya devam ediyorlar bilinmedik kimselerden almayın ban yeme olasılınız yüksek
  2. K.D.Yilmaz

Antec Flux Pro Hakkında

inventus'ta kalan son antec noctua fanlısını ben çektim 27K'ya adam kapış kapış gitti abi demişti baya başarılı bir kasa noctua hayranı değilseniz veya sessizlikle kafayı bozmadıysanız düz versiyonunu alabilirsiniz aynı işlevi görücektir veya arkadaşın dediği gibi lancool 3'de işinizi fazla...
  3. K.D.Yilmaz

Ryzen 5 5600 İçin Anakart Önerisi

giriş seviyesi 520 alana kadar saglam bir b450 baksanız 2'ci elde daha iyi olmazmı kutulu faturalı
  4. K.D.Yilmaz

7800x3d İçin Anakart Önerisi

zamanında 4790k'yı anahtar olarak kullanmıştık kolay kolay bozulan bir parça değildir ama geçmiş olsun pek para edeceğini sanmıyorum ama ilana atın ilgilenen çıkar elbet
  5. K.D.Yilmaz

Çözüldü✓ 1000w Psu Önerileri ?

bilindik marka istediğiniz için ben bunu aldım rmx aldım 5090'lı sisteme alternatif olarak lian li markasınada göz atabilirsiniz https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-corsair-rm1000x-cp-9020271-eu-gen5-1-1000-w-fiyati,930229945.html...
  6. K.D.Yilmaz

20 Yaşındayım, Yaklaşık 16 Bin TL Yatırımım Var. Siz Olsanız Nasıl İlerlerdiniz?

valla ben düz adamım altın alır atarım kenara son 10 senedir böyle gidiyor bu düzende inişlerim ve çıkışlarım olmasına rağmen hala devam ediyorum tavsiye ederim
  7. K.D.Yilmaz

❌İndirim Bitti! Nzxt C1000 1000w 80+ Gold Core Pcıe 5.1 Atx 3.1 135mm Full Modüler Psu - 8100 TL

bu enermax bir banamı güven vermiyor anlamadım ki grubta çokça görüyorum ama tercih edebileceğim bir ürün değil
  8. K.D.Yilmaz

Poco X8 Pro Alınır mi

pro max kullanan birisi olarak xiomi yazılım konusunda bir tık geri kalıyor samsung'a göre samsung'dan geçtim bende yazılım daha stabil ve daha kararlı poco'ya gelirsek işte bataryası günü kurtarıyor yazılım ve kamera'dan beklentinizi fazla yüksek tutmayın onun dışında f/p cihaz diyebilirim...
  9. K.D.Yilmaz

1080 P Den 2k Ya Geçiş

oled'e geçmediğiniz sürece öyle uçup kaçmıyor hocam emin olun tabi hikaye odaklı oyunlar agırlıklıysa
  10. K.D.Yilmaz

Yardım Sıvı Soğutucuyu Kasanın Zeminine Takmak Zorundayım Sorun Yaratır mı?

yeterli havalandırma olduğu sürece sorun olmaz ama pompa ömrümden yersin zamanla nexus video atmıştı bununla ilgili
  11. K.D.Yilmaz

Sıvı Soğutma Önerisi

arkadaşın dediği gibi arctic lf3 pro tavsiye ederim kendim 9950x3d ile kullanıyorum ama ne kadar gerek var değiştirmeye bence boşuna masraf edersiniz işlemciniz nedir ?
  12. K.D.Yilmaz

360mm Sıvı Soğutma Önerisi

arctic lf3 pro'yu 9800x3d ile kombinledim yük altında 55 57 derecede takılıyorum hocam bilginiz olsun tabi kasanın mesh olması ve bulunduğu konum bunlara hep etken 1 2 derece oynayabilir.
  13. K.D.Yilmaz

Asus X870e Anakart Format Sonrası Direk Bios Giriyor

X870e anakartım format sonrası direk bios ekranına giriyor 2 TB SSD var onu görüyor format attığım Usb bellegide görüyor (16 GB) içinde win 11 home kurulu doğru kurdum eminim bios'tan çıkamıyorum yardımcı olabilir misiniz ilk defa Asus anakart kullanıyorum
  14. K.D.Yilmaz

Lian Li Unı Fan TL Wireless Jumbum 4.743,00 TL

fanina göre fiyatı var hocam ben noctua'cıyım normalde benim fanlarda bile tanesi 2,5 3 k'dan gidiyor lianli kullanan çok fazla arkadaşım var
  15. K.D.Yilmaz

Lian Li Unı Fan TL Wireless Jumbum 4.743,00 TL

https://www.jumbum.com.tr/kasa-fanlari/12RTL1W3W kolay kolay konu açmam ama uygun geldi gözüme lianli sevenlere
Geri