Niye hala bir cevap yazmadınız hocam. Ağlamakla mı meşgulsünüz yoksa? Sik sik yorumlar yapmasaydın az önce azıcık insanca davranıp, "Acaba karşımdaki kırılır mı ya da sinirlenir mi?" diye bir kere bir kere düşünseydin şuan bunları yazmıyor olurdum. Mankafa seni.
1774178815
Alooooo. **. Alooooo.
Aynen bilader tam senin dediğin gibi her şey. Sen bu konuda master yapmışsın bravo. Ama tabi sen gelip insanca konuşmak yerine insanların sinirlerini bozmaya çalışıyorsun. Aynen... Konuyu da bırakıyorum. Bir bok becerip de yardımcı olmaktan yoksunsunuz zaten. Banlanırsam banlanıyım. Technopata...
Hocam, 1.'si bu 33.000 değil 40.000 TL. 2.'si çok büyük ihtimal 2. el. Ama yine de hadi 2. el alacağım PS5 Pro' yu diyelim. 40.000 TL yine pahalı. Sıfır olsa bile pahalı.
1774177145
Hocam yapacak bir şey yok. Konsolun kendisi ucuz oyunları pahalı. Zaten bu Sony asıl parayı oyunlardan kazanıyor.
Pro çok fahiş fiyatlı hocam. Bu oyun konsolları zaten fiyat performans olması ile tanınıyor. Şuan PS5 Pro alacağıma şahsen giderim, güzel 2K hikayeli oyunlar oynayabileceğim bir pc toplarım tercihen. Zaten çoğu insan da benim gibi yapar diye düşünüyorum. Cevaplarınız için teşekkürler. Bazı...
Hocam mümkünse siz mesaj yazmayın. Zaten şu yazdığınız mesajla bu konuda sizden daha çok bilgi sahibi olduğumu anladım. Siz beni kazıklanmaktan kurtaramazsınız.
Doğrudur hocam. Vazgeçtim zaten Xbox konsollardan. PS5 Slim alacağım.
Sarı siteye ve diğer 2. el sitelerine baktım hocam sıfır satan...
Merhabalar.
PS5 Slim için bir 4K monitör arayışındayım. Benim için üç tane kritik konu var. Kronik sorunlu bir cihaz olmasın, dahili hoparlorü olsun ve olabildiğince küçük olsun. Olabildiğince küçük olsun dememin sebebi masama sığıp sığamayacağı. Masama kaç inç monitörün sığabileceği konusunda...
Ben ztn mecaz söyledim. 2. el alacağıma bunu alırım dedim. Yani 2. el alacağıma böyle saçma bir şey alırım daha iyi anlamında.
1774124490
Konu niye kaydı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olacaksanız olun ya da boş mesajlar yazmayın.
Bütçem en fazla 20.000 TL. Zaten 20.000'i geçerse ps5 slim alırım. Açıkçası hiçbir yerde bulamadım sıfırını ve tabi ki biliyorum konsol 5-6 yıl önce çıktı piyasada sıfırını bulamam. Ama Nintendo Switch bile hala sıfır olarak satılıyor. Series s ve x için neden aynı şey geçerli değil...
Başlıkta gördüğünüz gibi. Aleti direkt CD Media garantili almayı düşünmüyorum. Sizce sarı siteden sıfır olarak yurt dışından getiren kişilerden veya mağazalardan mı almalıyım yoksa hepsiburada, trendyol gibi sitelerden yine yurt dışından getirtilen ithalatçı garantili bir ürün mü almalıyım...