K13N isimli üyenin son içerikleri

1. K13N

Bilgisayarım ne kadar eder ?

8-10k arası bi fiyata satarsın
  2. K13N

Sizce RTX 4060 ekran kartı için Ryzen 5 3500 Yeterli mi?

%15-20 civarı darboğaz olur. 3600 veya 5600'e yükseltebilirsen daha hoş olur.
  3. K13N

Anakart Wi-Fi uyumluluğu

Sabit duran kasaya kablo çekmek her türlü daha mantıklı ama illa kablosuz kullanmak istiyorum dersen pcie wifi/bluetooth kartlar oluyor
  4. K13N

Çözüldü✓ 7500F e Wraith Prism yeterli mi ?

Yeterlidir, oyunlarda max 70-75 dereceleri görürsünüz.
  5. K13N

RX 580'den RX 6600 geçilir mi?

Tabi ki 6600.
  6. K13N

rtx modelleri markaya göre değişiyor mu

Aynı kartları farklı markalarla kıyaslasan daha mantıklı olabilirdi ama biri 4060Ti'ın 8 GB modeli diğeri 16 GB modeli olduğu için 16 GB olan modeli tercih etmen her koşulda daha mantıklı olur.
  7. K13N

RX 6650XT İ5 12400F İÇİN PSU ÖNERİSİ

500W bile yeterli olacaktır, 550 her türlü yeter ama ilerde geliştirme yaparım vs. dersen 600W alıp garantiye alabilirsin.
  8. K13N

Yardım Mikrofon İçin Gürültü Önleme Uygulaması Varmı

Performans değişeceğini sanmıyorum ama değişse bile mikrofonda değişme ihtimali yok, kamerada değişebilir en fazla ki o da değişmez bence.
  9. K13N

Genel olarak karttan mı memnun değilsin yoksa bahsettiğimiz şeylerden mi? Sadece jak girişli mikrofonlarda işe yarar o, USB mikrofonları görmez audio console. Doğru söylemiş arkadaş.
  10. K13N

AV1'i bi kenara bırakalım o tartışılır zaten ama Broadcast'in sesini ben cidden beğenmedim Sonar'a kıyasla ve daha çok ayar yapabilmene olanak sağlıyor mikrofon üzerinde. Sen de bi' dene bence denemediysen. 4060
  11. K13N

Ben de AV1 codec ve Broadcast uygulamalarına özenerek RTX kart aldım ama ikisi de hayal kırıklığı oldu benim için. Evet her türlü cihaza izin veriyor.
  12. K13N

Nvidia Broadcast sesi boğuklaştırıyor ve GPU kullanımını çok artırıyor, Krisp en temizi ama ücretli, ikisinin dışında ve benim de kullandığım Steelseries Sonar var ve Krisp'e baya yakın. GPU veya RAM kullanımını da artırmıyor ayrıca.
Geri